ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική πανσέληνος στο Χρωμοναστήρι

0

Πολιτιστικός. Σύλλογος Χρωμοναστηρίου και Στρατιωτική Μουσική της V Mεραρχίας Κρητών σε κοινή εκδήλωση στο Στρατιωτικό Μουσείο

Μια πλούσια μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία ν απολαύσουν την Τετάρτη 20 Ιουλίου το βράδυ, οι επισκέπτες στον εντυπωσιακό αίθριο χώρο του Στρατ. Μουσείου, όπου ο Πολ. σύλλογος  Χρωμοναστηρίου μαζί με την Στρατιωτική Μουσική της V Μεραρχίας Κρητών διοργάνωσαν από κοινού μια εξαιρετική συναυλία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινακης, η Αντιδήμαρχος κ. Πέπη Μπιρλιράκη -Μαμαλάκη, ο ε.τ ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Παραγιουδάκης, ο Διοικητής της V Μεραρχίας Κρήτης Ταξίαρχος κ. Α. Αλεξίου, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης Ιερολ. διάκονος  Στυλιανός Καλαιτζάκης   ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου Χρωμοναστηρίου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος   Γ. Μανουσάκης, Ο Πάρεδρος Χρωμοναστηρίου κ. Νικόλαος Δεληγιαννάκης , εκπρόσωποι αρχών και φορέων του Ρεθύμνου καθώς και πλήθος κόσμου.

Η Στρατ. μουσική υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Τχη κ. Νικόλαου Λαφάτα εντυπωσίασε τους θεατές μαζί με την ερμηνεύτρια Ελένη Καρμπαδάκη και ανέδειξε την  προσφορά του Στρατού στον μουσική και τον πολιτισμό της Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ.  Γ. Μαρινάκης,  παίρνοντας τον λόγο στο τέλος της συναυλίας,  απεύθυνε στην στρατ. μουσική ανοιχτή πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχει  στις επερχόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο.

Η εκδήλωση έκλεισε με  παράθεση πλούσιου μπουφέ που προσέφερε ο Πολ. Σύλλογος Χρωμοναστηρίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ