ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Είχαν βάλει στο μάτι 71χρονο Ρεθυμνιώτη και τον έκλεβαν συστηματικά

0

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (24.08.2016) από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε την 19.02.2016 σε βάρος ηλικιωμένου. Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπής στην οικία του εν λόγω ηλικιωμένου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 42, 43 και 44 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, την 19.02.2016 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό.

Από την πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 43χρονο και τον 44χρονο, διέπραξαν την συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Επίσης από την συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 42χρονος και ο 44χρονος το Νοέμβριο του 2015, είχαν διαπράξει δύο κλοπές στην οικία του ανωτέρω ηλικιωμένου, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ