ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η θέση του Ε.ΠΑ.Μ. για το μεταναστευτικό-προσφυγικό

0

Η Κρήτη στοχοποιείται επικίνδυνα και οφείλει να αντισταθεί στο βρώμικο σχέδιο που επιχειρεί να υλοποιήσει η ρεβανσιστική Γερμανία αξιοποιώντας τη συγκατάβαση των πρόθυμων μειοδοτών και του ελληνόφωνου εθνομηδενισμού…

Κι αυτή η αντίσταση θα πρέπει να έχει καθαρή ταυτότητα και εξ ίσου καθαρό στόχο, προκειμένου να μην είναι ευάλωτη στη συντονισμένη επιχείρηση της απαξίωσής της από τους καλοθελητές και τους αβανταδόρους του δήθεν ανθρωπισμού.

Η επιχείρηση μετεγκατάστασης μεταναστών στην Κρήτη, δε συνιστά πράξη που σχετίζεται απλά με τις όποιες δυνητικές επιπτώσεις στη ζωή του νησιού, ούτε βεβαίως με την εικόνα του και τις επιπτώσεις της στην τουριστική βιομηχανία.

Το να τίθεται έτσι το ζήτημα, σημαίνει πως υποβαθμίζεται στη διαχειριστική του διάσταση… Σημαίνει πως περιορίζεται σε τεχνικό θέμα κάτι το οποίο επιδιώκουν και τα κυβερνητικά φερέφωνα της κατοχής… Σημαίνει πως οι αντιδράσεις του πληθυσμού αφυδατώνονται από το ουσιαστικό περιεχόμενό τους και εξασφαλίζεται η δυνατότητα στη δόλια προπαγάνδα να τις υποβαθμίσει σε αντιδράσεις κοινωνικού αυτοματισμού και αντιδικιών ανάμεσα σε τοπικές κοινωνίες.

Η μετεγκατάσταση μεταναστών στο νησί, είναι γεωπολιτική πράξη. Τα ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά με τα οποία καμουφλάρεται είναι κίβδηλα. Πρόκειται για πρωτοβουλία ενταγμένη απόλυτα στο γενικότερο σχεδιασμό , και ειδικά για την Κρήτη, αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη διάσταση άρρηκτα σχετιζόμενη με τα πολύ ευαίσθητα στρατηγικά του χαρακτηριστικά.

Γι αυτό το λόγο και οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να είναι διαρκείς, στοχευμένες, να αναδεικνύουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος και να αποδομούν τη δόλια προσπάθεια όλων εκείνων των δήθεν ανθρωπιστών που θα επιχειρήσουν να τις εκτρέψουν σε αντιπαράθεση περί δήθεν «ξενοφικών συνδρόμων», «εθνικιστικών κορωνών» κλπ.

Αναθεματίζουν την υποτιθέμενη «ξενοφοβία»για να συγκαλύψουν τον ορκισμένο τους μισελληνισμό…

Υπερθεματίζουν την «ανθρωπιά» ως βολικό άλλοθι για το πάρτι του παρακράτους των ΜΚΟ και των παρατρεχάμενων σ' αυτήν την αδίστακτη μπίζνα…

Υποκρίνονται ότι εξοβελίζουν τον πόλεμο και τον Ιμπεριαλισμό γενικά, ενώ στην ουσία ερωτοτροπούν και με τον πόλεμο και με τον ιμπεριαλισμό, που στην πράξη δεν είναι ο εχθρός αλλά ο εργοδότης τους για την ευόδωση της μπίζνας τους και της ιδεοληπτικής διαστροφής τους. Κανείς από αυτούς δεν κατήγγειλε τα επικίνδυνα αλισβερίσια της «αριστερής» κυβέρνησης με τα Νατοϊκά τερτίπια…

  • Κανείς τους δεν κατήγγειλε την ύποπτη στάση της «αριστερής» κυβέρνησης στο μακέλεμα της Συρίας…
  • Κανείς τους δε δυσανασχέτησε από τις αγκαλίτσες του «αριστερού» κ. Κοτζιά με τους μακελάρηδες της Άγκυρας πιασμένος με τον Τσαβούσογλου χέρι με χέρι.
  • Κανείς τους δεν δυσανασχέτησε που αγνοήθηκε η καθ' ύλην αρμόδια Αρχή για τους πρόσφυγες που είναι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο που προβλέπει δικαιώματα για τους κατατρεγμένους πρόσφυγες και φόρτωσαν στην ελληνική κοινωνία πρόβλημα που έπρεπε να διαχειρισθεί η Διεθνής Κοινότητα.
  • Καταγγέλλουν το συμπολίτη τους για ξενοφοβία και απανθρωπιά, αλλά δεν καταγγέλλουν την κυβέρνηση της μειοδοσίας για το ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο αρμόδιος υπουργός κ. Μουζάλας τους Κρητικούς στο τελευταίο του νεοταξίτικο παραλήρημα.
  • Επιμένουν σε νουθεσίες για αλληλεγγύη και ανθρωπιά, αλλά δεν απαιτούν τώρα από την κυβέρνηση να προβεί σε άμεση και έμπρακτη αποκαθήλωση των δεσμεύσεων του Δουβλίνο ΙΙΙ που παγιδεύουν τη Χώρα μας.

Στην Κρήτη η Γερμανία σχεδιάζει να ξεφορτώσει ένα επιλεγμένο περίσσευμα μεταναστών με "προδιαγραφές" που δεν τις θέλει στο έδαφός της και στα πλαίσια των Συνθηκών που τη βόλεψαν και επέβαλε χάρη στην προθυμία των ελληνόφωνων πολιτικών, θα “παρκάρει” αυτό το περίσσευμα στο νησί που μαζί με ολόκληρη την Ελλάδα μετατρέπει σταδιακά σε “αποθήκη ψυχών” της Ευρώπης. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι επιφυλάσσουν για την Κρήτη…

Η Κρήτη στοχοποιείται από τη Γερμανία άμεσα και ευθέως βάσει της Συνθήκης του Δουβλίνο ΙΙΙ που η ίδια επέβαλε και η κυβέρνηση της μειοδοσίας υπέγραψε εις βάρος των συμφερόντων της Χώρας μας.

Το Δουβλίνο ΙΙΙ, δεν είναι μια Συνθήκη που αποσκοπεί στη διαχείριση του προβλήματος της προσφυγιάς. Δεν θεσμοθετήθηκε για να διαχειριστεί το προσφυγικό. Είναι μια βρώμικη Ευρωπαϊκή πράξη διεθνούς συνομωσίας, που επιχειρεί να προσδώσει το κύρος μιας συνθήκης στην απομόνωση της Χώρας μας από το φυσικό γεωγραφικό της χώρο και τη μετατροπή της σε “αποθήκη ψυχών” της Ευρώπης. Σε “stocκ ανθρώπων” απ' όπου, κυρίως η Γερμανία, θα προμηθεύεται φθηνό εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα , το οποίο θα ξεφορτώνεται και θα το επανατοποθετεί στην Ελλάδα. Οι 3.000 του κ. Μουζάλα είναι η πρώτη φουρνιά που το Βερολίνο υπέδειξε να εγκατασταθούν στην Κρήτη.

Το Δουβλίνο ΙΙΙ, και οι υπογραφές της ντροπής που έβαλε η «αριστερή» κυβέρνηση, συνιστούν πράξη εθνικής μειοδοσίας αφού μεταθέτουν τα Ευρωπαϊκά σύνορα από τα όρια της Χώρας μας με τρόπο ταπεινωτικό, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζουν στην Τουρκία απεριόριστα δικαιώματα διαχείρισης της “λαθρομεταναστευτικής μπίζνας”.

Το δε ΝΑΤΟ, καλείται πλέον να παίξει ρόλο θεματοφύλακα στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, και με τις πρακτικές τους το μεταναστευτικό αναδεικνύεται σε απασφαλισμένη γεωπολιτική βόμβα διάσπαρτη σε ολόκληρη την επικράτεια.

Οι Κρητικοί έχουμε κάθε λόγο να αντισταθούμε στη στοχοποίηση του νησιού μας. Έχουμε κάθε λόγο να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες της υποκρισίας και να υπερασπιστούμε με συνέπεια τα αυτονόητα.

Οι λύσεις που απεργάζονται δεν είναι προσωρινές. Συνιστούν μια μόνιμη κατάσταση που θα φέρει σύντομα το νησί αντιμέτωπο με νέα δυσάρεστα τετελεσμένα. Μπροστά και στη μετακίνηση του κέντρου βάρους των πολεμικών επιχειρήσεων του ISIS στη Βόρεια Αφρική, θα το καταστήσουν δημοφιλέστατο προορισμό της “λαθρομεταναστευτικής μπίζνας” , και τότε το νησί απλά τελείωσε… Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου δεν πρόκειται να αποσυμφορηθούν αλλά θα χρησιμοποιούνται ως χώροι τράνζιτ για τις καινούριες καραβιές των «προσφύγων» που θα καταφθάνουν ακατάπαυστα… Η Κρήτη δε θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος προσωρινής μετεγκατάστασης, αλλά ως τελικός προορισμός και χώρος υποδοχής μεγάλου αριθμού και άγνωστης ταυτότητας ισλαμιστών. Οι κάτοικοι του νησιού λοιπόν οφείλουν να γνωρίζουν, πως αν κάνουν σήμερα ένα βήμα πίσω, η επίθεση που θα δεχτούμε δε θα έχει προηγούμενο.

Γι αυτό και οφείλουμε να αντικρούσουμε τα ψευδολογήματα των ανθρωπιστών της ιδεοληψίας περί «πολιτών του κόσμου»… «ανοικτής κοινωνίας»… «πολυπολιτισμικών κοινωνιών»… και «πολιτισμικής ενσωμάτωσης», που κατά κόρον χρησιμοποιούν για να ευνουχίσουν τα μυαλά των ανθρώπων.

Η Κρήτη οφείλει σήμερα ν' αντισταθεί σ αυτήν την ύπουλη επίθεση, που είναι μόνον η αρχή. Διαφορετικά, αύριο δεν πρόκειται να υπάρξει.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μιχάλης Πατάτας

6973 343821,  28320 51446

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ