ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σεμινάρια 2016-2017 Ε.Π.Ο. - Περιφέρειας ΚΡΗΤΗΣ

0

            Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν από πλευράς οργάνωσης τα Σεμινάρια 2016-2017 Ε.Π.Ο. - Περιφέρειας ΚΡΗΤΗΣ (με αγωνιστικά FIFA-TEST και γραπτές εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 16-17 Αυγούστου στο Ρέθυμνο, παρουσία της ΚΕΔ (κ.κ. Σωμαρακάκη Φραγκίσκο, Γενναίο Χρήστο) και του Δντη Ανάπτυξης Διαιτησίας Ελλάδος κ. Βασάρα Κύρου.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν παρατηρητές 3ης και 4ης κατηγορίας, νέοι παρατηρητές, νέοι εκπαιδευτές (που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία), διαιτητές 3ης και 4ης κατηγορίας, βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας, νέοι διαιτητές 4ης κατηγορίας, νέοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας, διαιτητές και βοηθοί διαιτητές γυναικείων πρωταθλημάτων, των Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Οι γραπτές εξετάσεις δόθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιδονίου και τα αγωνιστικά FIFA-TEST στο Δημοτικό γήπεδο του Περάματος.

Μετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησε γεύμα στο Μελιδόνι και έπειτα όλοι προσκλήθηκαν στην εκδήλωση του ΣΔΠ Ρεθύμνου όπου και βραβεύθηκαν για τη προσφορά τους στην Ελληνική Διαιτησία οι κ.κ. Τσαγκαράκης  Γεώργιος (ΣΔΠ Χανίων), Γιανναδάκης Εμμ (ΣΔΠ Λασιθίου), Γαρεφαλάκης Μιχαήλ (ΣΔΠ Ηρακλείου) και ο πατήρ Κεφαλογιάννης Ανδρέας (Πρώην Πρόεδρος Αετού Ανωγείων) από το νομό Ρεθύμνου για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Οι Ρεθύμνιοι Παρατηρητές-Εκπαιδευτές 3ης Κατηγορίας που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις είναι οι: Αρχοντής Βαμβακίδης, Χατζημπεκιάρης Ιωάννης και Δελήμπασης Κυριάκος.

Τα  τεστ πέρασαν με επιτυχία επίσης οι παρακάτω Διαιτητές: Βυζιργιανάκης Γεώργιος- Μάριος, Φραγκιαδάκης Ιωάννης (βοηθός 3ης) και Σταυρουλάκης Ραφαήλ (διαιτητής 4ης κατηγορίας).

Επίσης στα αγωνιστικά και γραπτά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα από 01 έως και 06 Αυγ. συμμετείχαν  επιτυχώς οι κ.κ Βοσκάκης Μιχαήλ (διαιτητής Super League), Σταυρουλάκης Γεώργιος (διαιτητής Football League), Κοκμοτός Ιωάννης (βοηθός Football League) και Χριστοδουλάκης Δημήτριος (Παρατηρητής-Εκπαιδευτής Football League).

Τέλος ο ΣΔΠ Ρεθύμνου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για τη παρουσία και τη βοήθεια τους, το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη Γ. , τον Πρόεδρο της ΕΠΣΡ  Δασκαλομαρκάκη Γ., τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου Ν., τον Επικεφαλή της νέας Παράταξης ΕΠΣ Χανίων κ. Βαρουξάκη Στέλιο καθώς και το νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων γιατρό κ. Κωνσταντινίδη, όλα τα Σωματεία που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιδονίου για τη παραχώρηση της αίθουσας, το Δήμο Μυλοποτάμου για τη παραχώρηση του γηπέδου του Περάματος και όλους τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλάι μας και πραγματικά συνέβαλλαν τα μέγιστα

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ