ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναρπαστική είναι και φέτος η παράσταση της Δημιουργικής Ομάδας Μαργαριτών

0

Τα Boudalia 2016 βρίσκονται επί σκηνής από την περασμένη Κυριακή και έως τις 26 Αυγούστου υπόσχονται βραδιές γέλιου με την μουσικοχορευτική και θεατρική παράσταση «Γλάκα Σπύρο Γλάκα» που έγραψε η ίδια η ομάδα και σκηνοθετεί ο Βασίλης Ξενικάκης.

Μια πλειάδα συντελεστών δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω και πίσω από τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στο γήπεδο Μαργαριτών με αποτέλεσμα μια πραγματική υπερπαραγωγή για τα τοπικά δεδομένα, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στο μεράκι και το κέφι των παιδιών που συμμετέχουν.

Τα σκηνικά είναι της Μαρίας Τσουκνάκη, του Ματθαίου Γιαννούτσου και της Χρυσής Καραδάκη ενώ ο Γιάννης Καλλέργης βάζει την υπογραφή του στις χορογραφίες.

Το έργο, με το οποίο γιορτάζονται τα 20 χρόνια boudalia, σατιρίζει τις καθημερινές στιγμές των ανθρώπων, έχει έντονο το στοιχείο της σάτιρας για το σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι ενώ πολλοί χαρακτήρες και ατάκες από τις προηγούμενες παραστάσεις συνθέτουν το «παζλ» του πολυθεάματος που παρουσιάζεται.

Οι παραστάσεις ξεκινούν κάθε βράδυ στις 9:30 ενώ οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 8:30.

Τα  Boudalia 2016 τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και στηρίζονται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού «Αυλοπόταμος» στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ταλλαία 2016».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ