ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναρξη συναντήσεων της Θεατρικής ομάδας «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η.»

0

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου συνεχίζει την λειτουργία της Θεατρικής ομάδας «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η.» (Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός) για 4η χρονιά.

Σε αυτή την ομάδα θα συναντηθούν  εθελοντές, λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας καθώς και πολίτες του Ρεθύμνου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Με άξονα το θέατρο, θα μελετήσουν έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, θα ασχοληθούν με θεατρικό παιχνίδι και θα δοκιμαστούν στην  επεξεργασία ρόλων.

Το θέατρο συναντά την ανάγκη να εκφραστεί κανείς δημιουργικά με μια συμβολική γλώσσα μέσα στον κόσμο και την πραγματικότητα. Μέσω της αφήγησης, του αυτοσχέδιου διαλόγου και των διάφορων μορφών δραματικής τέχνης, λειτουργεί ως μέσο έκφρασης και γνώσης, ενσυναίσθησης και επικοινωνίας. Ενισχύει την ατομική έκφραση, καλλιεργεί τη γλώσσα του σώματος, βελτιώνει τη σχέση με το χώρο και το ρυθμό, τις φυσικές, διανοητικές και ψυχικές ικανότητες.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες συναντήσεις με συντονιστή – εμψυχωτή της ομάδας, τον Βαγγέλη Λιοδάκη, ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Οι συναντήσεις των ενδιαφερομένων πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο χώρο του Κ.Ψ.Υ (Δημοκρατίας 24) στις 6:00 μμ.

Επόμενη συνάντηση ομάδας την Τετάρτη 5/10/2016

Η ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή σε νέα μέλη έως τις 14/11/2016.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στην ομάδα:

Κ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου,  Δημοκρατίας 24 (καθημερινά 9:00 - 13:00)

Τηλ. 28310 20799 (καθημερινά 9:00 - 13:00)

e-mail: [email protected]

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ