ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντινίδης: «Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας»

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings «αποχαιρέτισε» το Κύπελλο Ελλάδας χθες το απόγευμα, καθώς ηττήθηκε σε αγώνα νοκ άουτ από την Κύμη.

Η ομάδα μας επέστρεψε χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, με στόχο να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Τόνι Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε δηλώσεις στο rethymnobc.gr αναφορικά με την χθεσινή αναμέτρηση, όπου εμφανίστηκε προβληματισμένος σχετικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει  να δουλέψει στο αμυντικό κομμάτι για να είναι πανέτοιμη στην έναρξη της Basket League. «Μας στενοχώρησε πάρα πολύ και περισσότερο με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Κύμη. Το να χάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμβεί αυτό. Δυστυχώς ο τρόπος που χάσαμε χθες μας στενοχωρεί και την ίδια ώρα μας προβληματίζει. Μπορώ να πω ότι στην περισσότερη διάρκεια του ματς ελέγχαμε το παιχνίδι. Η ζημιά ίσως να έγινε εκεί γιατί δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις διαφορές που είχαμε δημιουργήσει ειδικότερα στο 1ο ημίχρονο, περνώντας κάποια στιγμή μπροστά με 10 πόντος αλλά και στο 2ο ημίχρονο. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε. Κάναμε σημαντικά λάθη όσον αφορά στην αυτοσυγκέντρωση μας λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου και στα τελευταία 3 λεπτά του ματς εκεί όπου ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα. Πρέπει να μας προβληματίσουν και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα σημεία ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε πανέτοιμοι. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι αμυντικά πρέπει να δέσουμε περισσότερο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αυτή την περίοδο, διότι έχουμε πολλές αρχές στην άμυνα που πρέπει να εφαρμόσουμε. Αυτός είναι ένας τομέας που θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης για την άξια, όπως ανέφερε, πρόκριση της. «Επίσης, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Κύμη που έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και δίκαια πήρε τη νίκη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ