ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ

0

Η Αντζελίνα βασικά είχε τη δική της πτέρυγα και εκείνος τη δική του. Είχαν ξεκινήσει να ζουν ξεχωριστές ζωές

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ  φαίνεται πως ήταν μια απόφαση που η ηθοποιός είχε πάρει εδώ και καιρό, με την ίδια να σχεδιάζει προσεκτικά κάθε κίνησή της πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου, φροντίζοντας να μην δώσει στον σύντροφό της ούτε καν το χρονικό περιθώριο να αντιδράσει.

Την «πλεκτάνη» της Τζολί για να καταστρέψει τον Πιτ και να του πάρει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών τους αποκαλύπτει το περιοδικό US Weekly, επικαλούμενο πληροφορίες από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί. Όπως αναφέρει το περιοδικό τις πρώτες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου ξεκίνησε από ανθρώπους της Τζολί μια «εκστρατεία λάσπης» κατά του Πιτ: είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δεν συγκρατεί τα νεύρα του. Ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό με τον Μάντοξ στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της οικογένειας από τη Γαλλία, όπου ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να τσακώθηκε με τον 15χρονο γιο του ζευγαριού και να έφτασε, όντας μεθυσμένος, στο σημείο να τον χτυπήσει.

Το US Weekly αναφέρει πως όλα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου που είχε καταστρώσει με μεγάλη λεπτομέρεια η ίδια η Τζολί. Είχε από καιρό αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Πιτ και να του πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Η Τζολί δήλωνε δυστυχισμένη μετά από χρόνια τσακωμών και μυστικά είχε ξεκινήσει την «επιχείρηση» διαζύγιο. Το περιστατικό στο αεροπλάνο της έδωσε την ευκαιρία να έχει εκείνη το «το πάνω χέρι» και να καταφέρει να  πάρει εκείνη τα παιδιά μακριά από τις ΗΠΑ.

«Η Άντζι λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά» λέει φίλος της. Καιρό πριν την κατάθεση του διαζυγίου, η Αντζελίνα είχε φροντίσει να νοικιάσει πολυτελή έπαυλη στο Μαλιμπού. Εκεί θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της διασημότητας και να κόψει κάθε επαφή με τον Μπράντ.

Μάλιστα, όπως γράφει το περιοδικό, η Τζολί κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσει το δικαστήριο και έτσι δεν έδωσε στον 52χρονο σταρ το περιθώριο ούτε καν να αντιδράσει.

«Η Αντζελίνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Δεν είχε [ο Πιτ] ούτε δικηγόρο ούτε τίποτα» δήλωσε φίλος του ηθοποιού. «Κλαίει συνεχώς» προσθέτει.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ