ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επαναπροκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το παρκινγκ στους Τέσσερις Μάρτυρες

0

ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 569.160 ΕΥΡΩ

Δημοσιεύτηκε από τις 14 Νοεμβρίου η αναμενόμενη νέα προκήρυξη για την ενοικίαση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων.

Καθώς ο πρώτος διαγωνισμός απέβη άγονος, λόγω τυπικών ζητημάτων που προέκυψαν για τους ενδιαφερόμενους, ο Δήμος Ρεθύμνου ευελπιστεί έως το τέλος του χρόνου να έχει αναδειχθεί ανάδοχος για την λειτουργία του πιο κεντρικού παρκινγκ της πόλης.

Και τούτη τη φορά ο διαγωνισμός είναι δημόσιος και διεθνής, θα διεξαχθεί με το ηλεκτρονικό σύστημα που επιβάλει ο νέος νόμος και απαιτούνται σφραγισμένες προσφορές από τους ενδιαφερόμενους.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και ο προϋπολογισμός είναι 569.160,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Για να γίνει κάποιος ανάδοχος της υπηρεσίας «Διαχείριση και Λειτουργία του υπαίθριου σταθμού αυτοκινήτων (Parking) επί της Πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων» θα πρέπει να ακολουθήσει κατά γράμμα τις υποδείξεις της προκήρυξης ενώ εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε τέσσερα χρόνια και δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στο επάγγελμα της περιγραφόμενης εργασίας και που είναι

εγκατεστημένοι σε κράτος – μέλος της Ένωσης, σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων (ΣΔΣ), στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τις προβλεπόμενες διατάξεις αλλά σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού

Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσιών Συμβάσεων.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά,

μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα, δηλαδή έως την ημερομηνία 19-12-2016 και ώρα 15:00 μ.μ.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή, πρέπει να υποβληθούν και πρωτότυπα στην υπηρεσία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ