ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μεθόδευση - Προετοιμασία του Β΄Π. Πολέμου και της επίθεσης κατά της Ελλάδας στις 28η Οχτώβρη 1940 του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Ε΄

Η Τουρκία και κατά τον Α΄ Παγκόσμιο και κατά το Β΄ ωφελήθηκε. Δε ζημιώθηκε.

Έπαιζε σε διπλό «ταμπλό» και στους δυο πολέμους. Τη βοήθησαν κ οι νικητές κ οι ηττημένοι. Και τούτο, γιατί κ οι δυο τη χρειάζονται να τους κρατεί τα «μπόσικα» ακόμη και τώρα.

Κατά τον Α΄, την μεταμόρφωσαν σε «Δημοκρατικό» κ «Εθνικά καθαρό» Κράτος. Τη χρηματοδότησαν. Την εξόπλισαν. Την ενίσχυσαν κατά της Ελλάδας, με  πολλούς τρόπους και μέσα. Προπάντων η Γερμανία κ η Βρετανία. Αλλά κ η Ιταλία, κ η Γαλλία,   η ΕΣΣΔ. Ακόμη ενισχύθηκε κι από τις Η.Π.Α..

To ίδιο και κατά το Β΄.  Η  Βρετανία μάλιστα,  είχε προτείνει στην Τουρκία την κατάληψη των Ελληνικών  Νησιών Β/Α Αιγαίου, για να μην πέσουν τάχα στα χέρια των Γερμανών! Και το θράσος της έφτασε σε σημείο να ζητήσει κι από την Κυβέρνηση Εμ. Τσουδερού να κάμει κι αυτή προς την Τουρκία την ίδια πρόταση!!! Τόση υπόληψη τρέφουν προς την Ελλάδακαι τους Έλληνες, οι «φίλοι» κ οι εχθροί μας!!!

Ευτυχώς τέτοια πρόταση εκ μέρους της Ελλάδας δεν έγινε προς τους κρυφούς σύμμαχους των Γερμανών τότε.

Τέτοιες ατιμίες διαπράττει πάντοτε και σε ανύποπτο χρόνο ο Εβραιοσιωνισμός διά της Βρετανίας, και, όχι μόνο μέσω αυτής. Προκαλεί δόλια διλήμματα σ’ αυτούς, που επιθυμεί να βλάψει. Και, αλίμονο σ’ όποιον δεν είναι σε θέσει ν’ αποκρυπτογραφήσει αυτά, και πέσει στις στημένες παγίδες του, όπως συνήθως πέφτει η Ελλάδα σπρωχτή από Γραικύλους πολιτικούς, και βλέπετε τ’ αποτελέσματά της.

Αυτά συνέβαιναν κατά τις παραμονές και κατά τις αρχές του πολέμου στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στον περίγυρο  της Ελλάδας.Στη γειτονιά μας. 

Και συνέβαιναν από τη διπλωματία 8 χωρών. Συνέβαιναν από τους απανταχού Μασόνους συνεργάτες του Σιωνισμού.

 Και το Ελληνικό Έθνος  κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου! Δεν καταλάβαιναν. Δεν ήθελαν πολλοί να καταλάβουν. Κι άλλοι   δεν είχαν πληροφόρηση σωστή και δεν έβλεπαν την πραγματικότητα. Την τόσο περιπεπλεγμένη περιπλοκή, που και μάγος να ‘σουν δεν θα μπορούσες να μαντέψεις ποιος ήταν με ποιο. Ποιος ήταν εχθρός και ποιος ύπουλος φίλος! Γιατί φίλος της Ελλάδας ειλικρινής δεν υπήρχε ούτ’ ένα Κράτος. Μόνο μερίδα των Λαών όπου Γης.

 Πλήρης ανηθικότητα! Πλήρης διαστροφή! Πλήρης πολιτικός «τσαρλατανισμός»! Δαιμονικό πανηγύρι!   Μοναδικός και πιστός  Φίλος μας ήταν και είναι ο Θεός, που βλέπει τις προδοσίες και τους προδότες. Βλέπει τις αδικίες και τους άδικους. Κι απονέμει δικαιοσύνη…

Κ ενώ, είχαν ν’ αντιμετωπίσουν οι Έλληνες στο εξωτερικό αυτό τον ξέφρενο πολυεθνή  πολιτικό διονυσιασμό, στο Εσωτερικό της Χώρας αντιμετώπιζαν την καταιγίδα των πραχτόρων των οχτώ (8) αυτών Κρατών, βελτιωμένη κ επαυξημένη από τη σαπίλα των Γραικύλων Μασόνων. Των «διατεταγμένων» και «κατανεμημένων» και «κατακερματισμένων» στην υπηρεσία του Σιωνισμού,  προς όλες αυτές τις οχτώ κατευθύνσεις, που όλες συνέκλιναν  προς την εξυπηρέτηση μιας και της αυτής κατεύθυνσης: Την εξυπηρέτηση  συμφερόντων του Εβραιοσιωνισμού! Κι αυτό πέτυχαν!...

Ας δούμε τώρα πως μεθοδεύτηκε κ επιβλήθηκε από τον Εβραιοσιωνισμό στην Ελλάδα το παιγνίδι αυτό, που κατέληξε στη Διχτατορία του Μασόνου 24ου ή 33ου βαθμού της Στοάς «Ησίοδος» Ιωάννη Μεταξά και, μέσω αυτής, στην είσοδο της Ελλάδας, γι’ άλλη μια φορά, στο χορό του …Ζαλόγγου

Το ξενόδουλο και ξενοκίνητο Καθεστώς Μεταξά προήλθε ύστερ’ από αυστηρή επιλογή Διχτάτορ’ ανάμεσ’ από πολλούς υποψήφιους, που ενεργούσαν την προώθηση της υποψηφιότητάς τους μέσω κάποιας από τις Μ.Ε.Δ., κάνοντας χρήση της Μασονικής τους ιδιότητας.

Και ο Πλαστήρας και ο Κονδύλης κι αυτός ο ίδιος ο Βενιζέλος ήταν υποψήφιοι.

 «Μάλιστα, Κύριος! Μάλιστα, Κύριος!» (Ζαμπέτας).

Κ επιβλήθηκε ύστερ’ από την πρόκληση πολιτικής αστάθειας διάρκειας 13 χρόνων (1923-1936), την οποία προκάλεσαν επεμβάσεις ξένων συμφερόντων, διά των χιλιάδων πραχτόρων τους, που δρούσαν μέσα στην Ελλάδα. Επιβλήθηκε, ύστερα κι από  τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ανάξιων και κοντόφθαλμων, ξενοκίνητων και ξενόδουλων, πουλημένων υπηρετών, Μασόνων  πολιτικών της Ελλάδας. Αυτών, των οργανωμένων στην υπηρεσία του Σιωνισμού. Αυτών, που τους κατεύθυναν οι πράχτορές του, που ήταν φυτεμένοι μέσα στην Ελλάδα, ως αγκάθια, μέσα σε γόνιμο κι ολάνθιστο κήπο.

Η Βρετανία: Είχε ριζώσει στην Ελλάδα από την εποχή του Μεγάλου Αγώνα. Κατά την περίοδο του Όθωνα είχε πετύχει να στερεώσει την επικυριαρχία της, χάρη στους Μασόνους Βαβαρούς Αντιβασιλιάδες και   στους επίσης Μασόνους πράχτορες Αλ. Μαυροκορδάτο, Σπυρ. Τρικούπη, Μαυρομιχάληδες, Κουντουριώτες κ.λπ. δευτεροκλασάτους. Και κατά την διάρκεια της βασιλείας του πράχτορα και τοποτηρητή των συμφερόντων της στην Ελλάδα Γεωργίου του Α΄ είχε πια μετατρέψει σε Προτεχτοράτο της την Ελληνική Επικράτεια.

 Η Βρετανία κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου εξακολουθούσε να ελέγχει τα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Παρά και τις ατιμίες και τα εγκλήματα, που είχε διαπράξει κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου.  Έκανε και κάνει χρήση της Μασονίας. Εκμεταλλευόταν τη διχόνοια, που είχε προκαλέσει στον Ελληνικό Λαό. Και την προκάλεσε, διά των Μασόνων πολιτικών συνεργατών της: Ελ. Βενιζέλου της Στοάς «Αθηνά». Ιω. Μεταξά της Στοάς «Ησίοδος». Γ. Στρεϊτ της Στοάς «Πυθαγόρας»(www. grandlodge.gr). Και των εκκολαφθέντων ωστόσο οπαδών – τυχοδιωχτών - πραξικοπηματιών Ν. Πλαστήρα, Γ. Κονδύλη κ.λπ. γνωστών και μη εξαιρετέων.

 Ούτε το φιάσκο της Μικρασιατικής Εκστρατείας.

 Ούτε η συμπαράστασή της προς τον Κεμάλ, κατ’ εντολή των Εβραίων Σιωνιστών Ρόθτσαϊλντ.

 Ούτε η γενοχτονία των Ελλήνων του Πόντου και της  Μικρασίας.

Ούτε η καταστροφή  των Ελληνικών πόλεων της Ιωνίας κι όχι μόνο. Ούτε και το προσφυγικό πρόβλημα, που προκάλεσε στην Ελλάδα.

 Ούτε αυτά όλα στάθηκαν ικανά ν’ αποκόψουν την επιρροή κι ανάμιξη της Βρετανίας στη διαμόρφωση της Ελληνικήςπολιτικής.

Διατηρούσε ακόμη το πάνω χέρι στην Ελλάδα. Γιατί οι πράχτορές της έκρυβαν την πραγματικότητα κι αποπροσανατόλιζαν με την προπαγάνδα τους τον Ελληνισμό. Κι αυτό πετύχαιναν,  με τη συμπαράσταση αυτών των Γραικύλων πολιτικών και τη συμπληρωματική  στρατιά  προδοτών. Προδοτών, που έδρασαν και δρούν διά μέσου δυο αιώνων σε βάρος του Ελληνισμού. Του Έθνους,  που νόμιζε τη Βρετανία φίλη και σύμμαχο και προστάτιδα Χώρα και Δύναμη.

 Έτσι, όπως ακριβώς και τώρα υπάρχουν Έλληνες, που θεωρούν Σωτήριο το Εβραιοσιωνιστικό μόρφωμα της Ε.Ε.. Αυτή τη στημένη παγίδα από τον Εβραιοσιωνισμό. Το θεωρούν φιλικό περιβάλλον κ εμπιστεύονται τους «ιμπεριαλιστές» φασίστες Μασόνους. Αυτά τα όργανα, που ο Εβραιοσιωνισμός έχει διορίσει εκπρόσωπούς του! Αυτούς, που τους βλέπετε στο γυαλί να «τσιλιπουρδούν» καθημερινά, ως εκπρόσωποι των «θεσμών»! Περιμένουν δε από αυτούς να σώσουν την Ελλάδ’ από την οικονομική καταστροφή, στην οποία αυτοί την οδήγησαν και την έφεραν σ’ αυτό το χάλι. Αυτοί, σε συνεργασία με τους ντόπιους Εβραιοσιωνιστές πολιτικούς και τραπεζίτες, που υπάκουσαν κ υπέγραψαν τα Συμβόλαια εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους.

 Συμβόλαια πτώχευσης της Ελλάδας και παραχώρησης της εξουσίας του Ελληνικού Κράτους στους Σιωνιστές Εβραίους, διά της Γερμανίας, σε πρώτη φάση.

Συμβόλαια εκποίησης της Χώρας προς αυτούς, διά της Γερμανίας, σε δεύτερη φάση.

Συμβόλαια εξόντωσης του Ελληνισμού, διά της Γερμανίας, σε τρίτη φάση.

Κι αυτά όλ’ αποκαλείτε «Μνημόνια»!

 Εσείς όμως έχετε αφήσει όλους αυτούς τους  σύγχρονους προδότες Γραικύλους να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι! Αυτούς, που συμβάλλουν με τις αποφάσεις τους στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Και, όχι μόνο, αλλά και  προκαλούν κι οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοχτονία, με τα ολέθρια έργα και την επίβλεψη της κατά γράμμα εφαρμογής τους!! Αυτούς, που επανειλημμένα έχω κατονομάσει, Εσείς τους  έχετε και κυκλοφορούν ελεύθεροι και φενακίζουν ακόμη τον Ελληνισμό!! Ντροπή Σας

Μεγαλύτερη απάτη και δολιότητ’ από αυτές τις περιπτώσεις  δεν έχει υποστεί ο Ελληνισμός στην ιστορία του!

 Ο Γ. Κονδύλης, ανέτρεψε  το  εθνικής μειοδοσίας …πάγκαλο κι οπερεττικό Διχτατορικό καθεστώς Παγκάλου. Ανέλαβε στη συνέχεια το σχηματισμό  υπηρεσιακής κυβέρνησης στις 26.8.1926. Διέταξε στις 7.9.1926 τη διάλυση των Α΄και Β΄ «Δημοκρατικών Ταγμάτων» των Ζέρβα και Ντερτιλή. Αυτά, που είχε  χρησιμοποιήσει ο Πάγκαλος, για να επιβάλει το Καθεστώς του κ εξακολουθούσε να τα διατηρεί, για να τρομοκρατεί τους πολίτες.

 Ζέρβας και Ντερτιλής όμως αντέδρασαν στη διάλυση των ταγμάτων, μ’ επίθεση κατά των δυνάμεων Κονδύλη στις 10.9.1926.

 Ο Κονδύλης μετά παρέσυρε το Ζέρβα σε μάχη στο κέντρο της Αθήνας και διέλυσε τις δυνάμεις του. Την ίδια μέρα έπνιξε στο αίμα και τη «Λαϊκή» Εξέγερση, που επακολούθησε κατά της αστυνομίας και χωροφυλακής.

Κι όρισε να διεξαχθούν οι πρώτες μεταδιχτατορικές εκλογές  στις 24.10.1926.

Συγκρίνετε αυτά τα γεγονότα με τα «Δεκεμβριανά», που προκάλεσαν οι Βρετανοί διά του Άγγελου  Έβερτ στην Αθήνα 3-5.12.1944, και θα καταλάβαιτε περισσότερα.

 Γι’ αυτό, και τα πολιτικά στελέχη ακόμη και των Αντιβενιζελικών αντέδρασαν έντονα. Απέρριπταν κάθετα τη διενέργεια εκλογών, με υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Κονδύλη.  Ζητούσαν νέα Υπηρεσιακή. Με άλλο Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Και μόνο τότε δεχόταν να πάνε σ’  εκλογές.  Έτσι, οι εκλογές, που προκήρυξε για τις 24.10.1926,  αναβλήθηκαν.

 Ο Κονδύλης αποδέχτηκε την …καθαίρεση. Δηλαδή, τον απόσυραν οι εντολείς του.

Οι εκλογές ορίστηκαν και διενεργήθηκαν τελικά στις 7.11.1926 μ’ εκλογικό σύστημα την απλή αναλογική.

 Σ’ αυτές πήραν μέρος 10 κόμματα. Αυτοδυναμία όμως δεν πήρε κανένα τους. Γι’ αυτό και συνασπίστηκαν σε δυο παρατάξεις: Τη Βενιζελική, που συγκέντρωσε στη Βουλή 143 έδρες. Και στην Αντιβενιζελική, που συγκέντρωσε 127.

 Υποχρεώθηκαν έτσι να σχηματίσουν «οικουμενική Κυβέρνηση» υπό τον «υπερκομματικό» Αλέξ. Ζαϊμη, που ορκίστηκε στις 4.12.1926.

 Σ’ αυτή συμμετείχαν και πήραν τα βασικά υπουργεία οι: Γεώργιος Καφαντάρης, αρχηγός των Φιλελευθέρων. Παν. Τσαλδάρης, των Λαϊκών. Ιω. Μεταξάς, των Ελευθεροφρόνων. Αλ. Παπαναστασίου, της Δημ. Ένωσης. Και  Ανδρ. Μιχαλακόπουλος των Συντηρητικών Φιλελεύθερων.

Στις αρχές του Μάρτη του επόμενου χρόνου (1927) αντιμετώπισαν την πρώτη απεργία.  Αυτή προερχόταν  από τους επαγγελματίες. Όχι τους απεργούς  κατ’ επάγγελμα, αλλά την τάξη των επαγγελματιών.

Αιτίες της εκδήλωσής της ήταν η μεγάλη φορολογία, που τους επέβαλε η Κυβέρνηση. Αυτή ερχόταν σ’ αντιδιαστολή  με τους χαμηλούς «τζίρους», που πραγματοποιούσαν.  Αιτία δε των χαμηλών εισπράξεων ήταν η φτώχεια, που μάστιζε τους πολίτες μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων. Αιτία της φτώχειας ήταν  τα χαμηλά μεροκάματα και τα υψηλά ποσοστά της ανεργίας. «Ντόμινο» καταστροφής.

Αυτό απολεβαίνομε και στο παρόν. Είναι ο φαύλος κύκλος. Το αδιέξοδο, που προκαλείται από εφαρμογή αντικρουόμενων οικονομικών μέτρων. Αυξάνεται η άμεση φορολογία – περικόπτονται οι μισθοί. Μειώνεται η αγοραστική δύναμη του πολίτη – αυξάνονται οι τιμές αγαθών. Πέφτει ο τζίρος στο εμπόριο – αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι. Έτσι χτυπιούνται εκδικητικά και θανάσιμα οι Πολίτες στο σύνολό τους. Οικονομικό διέξοδο, που οδηγεί σε απελπισία τους Πολίτες κ επιφέρει κ επιτρέπει καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

 Η τότε Κυβέρνηση, αντί να πάρει μέτρα προστασίας του εισοδήματος και βελτίωσης των αποδοχών των εργαζομένων, διέταξε την αστυνομία να προβεί σ’ ένοπλη επίθεση κατά την πορεία διαμαρτυρίας των επαγγελματιών στη Σταδίου. Πέραν από το ξύλο που έπεσε, έπεσαν και δυο νεκροί και τραυματίστηκαν πολλοί από τους απεργούς…

  Εεε, αυτό δα, το βαρεθήκατε να επαναλαβαίνεται  και πριν από τότε και μέχρι σήμερα! Τη σημερινή διαφορά την κάνει η εφεύρεση των  μολότωφ και της τηλεώρασης, που …εξιδανικεύει τα γεγονότα και τα παρουσιάζει πιο θεαματικά…

Κ ενώ φερόταν με τον τρόπο αυτό και καταδίκαζε σε φτώχεια τους Πολίτες Έλληνες, προέβαινε σε υψηλά κι ασύμφορα εξωτερικά δάνεια.

Τόμπολα!!!...

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ