ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής Ελλάδας ενόπλων δυνάμεων ο Γιάννης Καργιωτάκης

0

Ο Κρητικός αστυφύλακας ανέβηκε και φέτος στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο πρωτάθλημα Ελλάδας ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας!

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε στο Τατόι στη Σχολή Ικάρων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2016 με τον Αστυφύλακα Γιάννη Καργιωτάκη να ανεβαίνει και πάλι στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Στον πρώτο αγώνα κι ενώ προηγούνταν με 6-0, ο αντίπαλος του Νυφαδόπουλος Χρήστος της Αστυνομίας εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού. Ενώ στον δεύτερο κέρδισε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα 10-0 τον Ιωαννίδη Ιωάννη της Πυροσβεστικής.

Ο επί τέσσερα χρόνια (2012, 2014, 2015, 2016) Χρυσός Πρωταθλητής των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Αστυφύλακας Γιάννης Καργιωτάκης δηλώνει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό Προπονητή και προπονητή μου Δεσκουλίδη Παράσχο, καθώς και τον προπονητή της Αστυνομίας Αναγνωστόπουλο Σωτήρη για την προετοιμασία μου. Επίσης την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που μου δίνει την δυνατότητα να αθλούμαι καθημερινά και τέλος ευχαριστώ τους Συλλόγους Άτλα Καλλιθέας και Πολυνίκη Μόσχατου για το ότι προπονούμαι εκεί καθημερινά.

Στόχος μου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2017."

Ενώ ο Ομοσπονδιάκος Προπονητής κ.Δεσκουλίδης Παράσχος δηλώνει:

"Ο Γιάννης έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του για να προσφέρει περισσότερες επιτυχίες. Από μικρός ήταν πολύ εργατικός και έχει τις βάσεις σε τεχνική και σε τακτική. Συνδυάζει την εμπειρία με την επιστήμη, μιας και είναι και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και το μέλλον του ανήκει τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής."

Η φετινή κατάταξη των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας είναι:

1η η Αστυνομία,

2ος ο Στρατός Ξηράς και

3η η Αεροπορία

2

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ