ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πράξη ανθρωπιάς από την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

0

Κοντά στα παιδιά με αυτισμό βρέθηκαν χθες μέλη της σχολής ποδοσφαίρου Ρεθύμνου του ολυμπιακού, που επισκέφθηκαν τοσύλλογο με σκοπό να προσφέρουν δώρα στα παιδιά και μια χρηματική επιταγή.

 

Μάλιστα οι μικροί παίκτες της ομάδας του ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, προσκάλεσαν τα παιδιά με αυτισμό να επισκεφθούν τις δικές τους εγκαταστάσεις για έναν διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου….

Σαν άλλοι Άγιοι Βασίληδες με τις κόκκινες φόρμες τους βρέθηκαν χθες κοντά στα αυτιστικά παιδιά του Ρεθύμνου, οι μικροί αθλητές αλλά και οι γυμναστές τους από την ρεθυμνιώτικη σχολή ποδοσφαίρου του ολυμπιακού.

Ο υπεύθυνος της σχολής αναγνωρίζοντας το λειτούργημα που επιτελούν τα μέλη του συλλόγου γονέων ατόμων με αυτισμό, παρέδωσε στην πρόεδρο του μία επιταγή 300 ευρώ.

Πέρα από το χρηματικό ποσό οι μικροί αθλητές της ρεθυμνιώτικης ομάδας δώρισαν στα παιδιά με αυτισμό και τετράδια στα χρώματα της ομάδας τους, ενώ εκείνα με την σειρά τους, τους ευχαρίστησαν για αυτή την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο ρεθυμνιώτικος σύλλογος που στεγάζεται στο ΚΕΦΙΑΠ, σήμερα φιλοξενεί 22 παιδιά με αυτισμό, τα οποία περνούν στο κέντρο πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού μάλιστα απηύθυνε πρόσκληση στα παιδιά του συλλόγου να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της σχολής του ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, προκειμένου να παίξουν μαζί με τους μικρούς αθλητές της ομάδας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ