ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τρεις οι αγνοούμενοι στην Κρήτη - Σημάδι ζωής περιμένουν οι οικογένειες τους

0

Δυο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τότε που χάθηκαν τα ίχνη των δυο Χανιωτών - του 61χρονου Κυριάκου Μετζιδάκη και του 67χρονου Σταύρου Σαρτζετάκη - που αγνοούνται από τον περασμένο Οκτώβρη με το μυστήριο της εξαφάνισης τους να παραμένει άλυτο και τις οικογένειες να βιώνουν έναν εφιάλτη που συνεχώς παρατείνεται.

Για τους δυο Χανιώτες έχει εκδοθεί Silver Alert :

Στην περίπτωση του Κυριάκου Μετζιδάκη αναφέρεται «Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια. Οδηγεί το ΜΗΟ – 7875, γαλάζιο ΤΟΥΟΤΑ AURIS με κόκκινες πινακίδες. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065»

Στην περίπτωση του Σταύρου Σαρτζετάκη αναφέρεται «ο 67χρονος άντρας την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν. Έφερε σακίδιο πλάτης και έχει δυσκολία στην κίνηση. Πιθανώς, έχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Αγνοείται από το Σάββατο

Την ίδια στιγμή από το περασμένο Σάββατο αγνοείται και ο 32χρονος Κωστής Κορνελάκης από την Ιεράπετρα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μετά τη δήλωση της εξαφάνισης του από τη μητέρα του.

Ο 32χρονος είναι μόνιμος κάτοικος Ιεράπετρας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του το περασμένο Σάββατο 03.12 και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Το ύψος του είναι γύρω στο 1,80, φοράει αθλητικά ρούχα και παπούτσια και έχει αραιό τρίχωμα στην κορυφή της κεφαλής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ