ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα "ελληνική" διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus

0

Η νέα διαφήμιση της Apple, η οποία θα προβληθεί κατά την τηλεοπτική μετάδοση των Golden Globes, έχει τίτλο "Πάρε το δικό μου" (take mine) και είναι στα ελληνικά.  Η διαφήμιση αυτή έχει σκοπό να αναδείξει τις φωτογραφικές ικανότητες του iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα τo πολυσυζητημένο portrait mode.

Η διαφήμιση, η οποία είναι ντυμένη από το καταπληκτικό χαβανέζικο/yodeling  τραγούδι "Πάμε στη Χονολουλού" του Κώστα Μπέζου, μας δείχνει μία νέα κοπέλα η οποία γυρνάει στο χωριό της, κάπου στην Ελλάδα, και βγάζει μια φωτογραφία τη γιαγιά της η οποία ενθουσιάζεται και ξαφνικά όλο το χωρίο της ζητάει να βγάλει φωτογραφίες.

Η διαφήμιση κάνει καλά τη δουλειά της, να δείξει δηλαδή πως το portrait mode θολώνει το φόντο δημιουργώντας έτσι ένα εφέ που το βρίσκουμε σε φωτογραφικές μηχανές DSLR. To μόνο παράξενο στην ιστορία αυτή είναι ότι όλο το χωριό ενθουσιάζεται από τη μαγική αυτή συσκευή, σαν να μην είχε δει ποτέ κανείς smartphone.

Τουλάχιστον οι ηθοποιοί ήταν Έλληνες που μιλούσαν κανονικά ελληνικά, και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία η χώρα μας να προβληθεί παγκοσμίως έστω και έτσι.

https://youtu.be/r8mR33cp_Fk
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ