ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δεν θα ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα λέει ο Ξανθός

0

Την αισιοδοξία του ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα κλείσει  μέσα στο προσεχές διάστημα, εξέφρασε από το Ρέθυμνο ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, αποδίδοντας τις όποιες καθυστερήσεις σε ζητήματα που αφορούν τους δανειστές και όχι σε αδυναμίες της ελληνικής πλευράς.

"Η κυβέρνηση έχει επιδείξει διάθεση έντιμου συμβιβασμού και δεν είναι  θέμα ότι δεν τα βρίσκουμε στους αριθμούς", δήλωσε χαρακτηριστικά από το  Ρέθυμνο ο Ανδρέας Ξανθός, τονίζοντας ότι σύντομα θα κλείσει η  διαπραγμάτευση.

Στις προθέσεις της κυβέρνησης δεν είναι η λήψη νέων επώδυνων μέτρων για τους πολίτες, ξεκαθάρισε από το εργατικό κέντρο Ρεθύμνου, ο  Ανδρέας Ξανθός, αναφέροντας ότι πρέπει να τεθεί ξεκάθαρα το νομοθετικό πλαίσιο του αποκαλούμενου κόφτη, όπως και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων, μέχρι μετά από 2 χρόνια, να βγει η χώρα από την μνημονιακού τύπου επιτήρηση.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης τόσο ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, όσο και   ο απερχόμενος γραμματέας του κόμματος στο νομό, Γιώργος Παγώνης,   αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα και στην συσπείρωση που επιχειρεί το κόμμα και σε τοπικό επίπεδο.

Η ανοιχτή νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο έγινε ενόψει της εκλογής της  νέας νομαρχιακής επιτροπής και εκπροσώπων στο   περιφερειακό συμβούλιο του κόμματος. Ο Ανδρέας Ξανθός ήταν κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ