ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung SDI θα κατασκευάσει και τις μπαταρίες για το Galaxy S8

0

Η Samsung αναμένεται σύντομα να δημοσιεύσει την έκθεση της για το Galaxy Note7, αλλά σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από το εσωτερικό της εταιρείας, το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε στη μπαταρία του, που κατασκευάστηκε από την Samsung SDI.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και φήμες, οι μπαταρίες για τις συσκευές της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν το 2017, όπως είναι για παράδειγμα η νέα σειρά Galaxy A, δεν κατασκευάστηκαν από τις εταιρείες LG ή TDK, αλλά από την θυγατρική της Samsung Electronics, Samsung SDI. Όπως αναφέραμε, οι πρώτες συσκευές μετά το φιάσκο με το Galaxy Note7 που θα κυκλοφορήσουν το 2017 και διαθέτουν μπαταρίες της Samsung SDI είναι τα μοντέλα της σειράς Galaxy A (2017). Τα συγκεκριμένα κινητά θα ξεκινήσουν σύντομα να πωλούνται πρώτα στην Ρωσία και στην Μαλαισία.

Ένας αξιωματούχος της Samsung δήλωσε πρόσφατα: “Μία μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία της SDI είναι εγκατεστημένη στο Galaxy A 2017. Δεν πρόκειται να αποτελέσει τον μοναδικό προμηθευτή αλλά θα είναι ο προμηθευτής μπαταριών για τις περισσότερες συσκευές”.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Samsung SDI έκανε γνωστό ότι θα προμηθεύσει με μπαταρίες την επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της εταιρείας, Galaxy S8. Προφανώς, η Samsung είναι αισιόδοξη ότι έχει εντοπίσει και έχει δώσει λύση στο πρόβλημα που υπήρχε, αλλιώς δεν θα ρίσκαρε να συμβεί κάτι παρόμοιο και με το άλλο της κορυφαίο smartphone.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ