ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία άνοιξε η αυλαία του 3ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

0

Με απόλυτη επιτυχία άνοιξε η αυλαία του 3ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας διεξήχθησαν χθες στο γήπεδο του 5ου Δημοτικού σχολείου, με τα παιδιά και τους γονείς να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Όλα τα σχολεία (14) που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά έδωσαν τον δικό τους αγώνα, ολοκληρώνοντας την 1η αγωνιστική του τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» που πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, την διοργάνωση παρακολούθησαν και οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, Μπράντον Έντουαρντς, Ντέγιαν Κράβιτς, Χριστόφορος Ραζής και Θωμάς Κώττας, αλλά και οι προπονητές Αντώνης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Μητρόπουλος, οι οποίοι έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μαθητές. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο διασκεδαστής των παιδιών, Αγορίνος, ο οποίος μοίρασε πολλές αγκαλιές και χαμόγελα.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού σχολείου, Νίκο Φωτάκη για την άψογη φιλοξενία, τους Δημήτρη Μητρόπουλο, Δημήτρη Τσαρουχά, Αντώνη Νταλιάνη, Μανόλη Καλοκύρη και Χρήστο Μαραυγάκη για την βοήθεια τους στην διαιτησία των αγώνων, τους εθελοντές Σταύρο Θεοδωρόπουλο, Ιωάννα Μακρή, Παγώνα Λιονή, Γεωργία Νικηφόρου, Μάνο Κλάδο, Άρτεμη Καλοκύρη, Δημήτρη Θεοδοσόπουλο, Χόμπη Εμμανουέλα Χόμπη, Βιργινία Τεγούσιου Βιργινία, Ελευθερία Λιονή και Παρασκευή Σιαμήτρα για την πολύτιμη προσφορά τους.

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ