ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ξανά στα δικαστήρια ο Μπραντ Πιτ: Τι ζητά να κρατήσει κρυφό η Τζολί

0

Αυτό το διαζύγιο σημάδεψε τη χρονιά που πέρασε, και όπως φαίνεται θα συνεχίζει να μας απασχολεί και το 2017. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το τέλειο ζευγάρι, το οποίο απομυθοποιήθηκε βάζοντας τέλος στον γάμο τους και κάνοντας γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, έχουν μπει σε μια απίστευτη περιπέτεια για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Σήμερα, Τετάρτη, ο Πιτ πήγε στο δικαστήριο και ζήτησε να παραμείνει κρυφός ο φάκελος που αφορά την περιβότητη πτήση από τη Γαλλία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πιτ φέρεται να κακοποίησε λεκτικά και σωματικά τον μεγάλο γιο  τους, τον Μάντοξ.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τότε, ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου, ωστόσο μετά από έρευνα από το FBI οι κατηγορίες σε βάρος του για κακοποίηση απορρίφθηκαν.

Τώρα, ο Πιτ ζητάει να «σφραγιστεί» ο φάκελος που αφορά το περιστατικό, ούτως ώστε οι λεπτομέρειες να μην θίξουν την προσωπική ζωή των παιδιών τους.

Η Τζολί φέρεται να δέχτηκε την παράκληση του Πιτ, για το ώφελος των παιδιών τους, αν και αυτό το περισταικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη της επιμέλειας.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ