ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Κωνσταντινίδη και Χριστοδούλου ενόψει Δόξας Λευκάδας

0

Ντεμπούτο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενήσει την Δόξα Λευκάδας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NS2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Για το ματς που κλείνει τον α’ γύρο μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Αντώνης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε πως κρύβει παγίδες εφιστώντας την προσοχή των παικτών του. «Αρχικά υπάρχουν κάποια δεδομένα που καθιστούν το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από διακοπή και συνήθως η διακοπή δεν είσαι σίγουρος σε πόσο καλό θα σου βγει. Κρύβει παγίδες και ειδικά για την ομάδα μας που είχαμε βρει ρυθμό και το δείξαμε με τον Κόροιβο αλλά και στα πρώτα 20 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που μας φοβίζει και μας προβληματίζει αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στις αρχές του παιχνιδιού και αν συμβεί οτιδήποτε αρνητικό θα πρέπει να αντιδράσουμε μέσα από το παιχνίδι. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διψάει για νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν μας παρασύρουν ούτε οι τελευταίες ήττες της Λευκάδας αλλά ούτε και η βαθμολογική της θέση. Είναι πολύ καλύτερη από ότι έχει δείξει και για αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ότι πρέπει για να την πάρουμε.

Από κει και πέρα θα έχουμε για ακόμα ένα ματς τις δυο μας απουσίες, με τον Κώττα και τον Τζόσεφ. Αυτό βέβαια δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε επιθετικά την Λευκάδα για να μπορέσομε να πάρουμε την νίκη. Επίσης να προσθέσουμε πως η Δόξα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς γιατί θα έχει δύο καινούριους παίκτες. Θα έχει στις τάξεις της τόσο τον Χάρις αλλά και τον Άμποτ, ο οποίος θα έχει προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας. Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε υποψιασμένοι ώστε εύκολα ή δύσκολα να πάρουμε τη νίκη».

Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος επεσήμανε:

«Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα ματς μέσα στην έδρα μας και όπως έχουμε πει από την αρχή κανείς δεν θέλουμε να περάσει από εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι η Λευκάδα είναι σε δύσκολη θέση και θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς, αλλά δεν θα τους αφήσουμε. Θα κερδίσουμε για να διατηρήσουμε αλώβητο το “Μελίνα Μερκούρη” και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην βαθμολογία. Σίγουρα υπάρχουν οι δεδομένες απώλειες αλλά έχουμε επίσης πολύ καλούς παίκτες που θα καλύψουν αυτά τα κενά και προετοιμαζόμαστε τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Εύχομαι σε όλους υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ