ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Προκηρύχθηκαν 100 θέσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης

0

Με την με στοιχεία 5Κ/2015 Προκήρυξη, διορίστηκαν 19 άτομα στους εποπτευόμενους από την 7η Υ.ΠΕ. φορείς υγείας, ενώ εκκρεμεί ο διορισμός 55 επιπλέον ατόμων.

Στη λογική της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του Υπουργείου Υγείας, με στόχο τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών, φαρμακευτικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών, η 7η Υ.ΠΕ. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη δημοσίευση της με στοιχεία 7Κ/2016 Προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Α.Σ.Ε.Π. 14/2016), που αφορά στην πλήρωση χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού, παραϊατρικού και λοιπού βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης των φορέων του Υπουργείου Υγείας.

Από τις ανωτέρω θέσεις, οι 100 αφορούν στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης (τέσσερις (4) θέσεις ΠΕ, εξήντα τέσσερις (64) θέσεις ΤΕ, είκοσι (20) θέσεις ΔΕ και δώδεκα (12) θέσεις ΥΕ) και κατανέμονται κατά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είκοσι δύο (22) θέσεις: οι δώδεκα (12) θέσεις αφορούν στο Γ.Ν. Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και οι δέκα (10) θέσεις στα ΠΕΔΥ Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων, Κισσάμου, Βάμου, Κάνδανου και στο ΠΕΔΥ – ΠΠΙ Χώρας Σφακίων.

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δεκαέξι (16) θέσεις: οι δώδεκα (12) θέσεις αφορούν στο Γ.Ν. Ρεθύμνου και οι τέσσερις (4) θέσεις στα ΠΕΔΥ Κέντρα Υγείας Ανωγείων, Περάματος, Αγίας Φωτεινής και Σπηλίου.

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου σαράντα δύο (42) θέσεις: οι τριάντα οκτώ (38) θέσεις αφορούν στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» και οι τέσσερις (4) θέσεις στο ΠΕΔΥ – Μονάδα Υγείας Ηρακλείου και στο ΠΕΔΥ – ΠΠΙ Τυμπακίου.

Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είκοσι (20) θέσεις: οι δέκα εννέα (19) θέσεις αφορούν στο Γ.Ν. Λασιθίου και η μία (1) θέση στο ΠΕΔΥ – Κέντρο Υγείας Τζερμιάδου.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει α) να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται στο σχετικό Παράρτημα της Προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. και β) να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστείλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Ως προς τα προσόντα, εκτός των αντίστοιχων με την ειδικότητα τίτλων σπουδών, στα κριτήρια, που θα ληφθούν υπόψη, ως προς τη μοριοδότηση των υποψηφίων, θα ληφθούν υπόψη κριτήρια όπως πιστοποιητικά χειρισμού Η/Υ, άδειες άσκησης επαγγέλματος μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών αλλά και η γνώση ξένων γλωσσών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ