ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σάββατο με χιόνια, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες...

0

Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, που θα είναι κατά τόπους πυκνές στην Κρήτη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπει η ΕΜΥ, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ  

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή παροδικές χιονοπτώσεις στα πεδινά και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, που θα είναι κατά τόπους πυκνά στην Κρήτη (ενδεικτικό υψόμετρο 200 μέτρα). Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 4 και στην Κρήτη έως 6 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με κατά περιόδους χιονοπτώσεις, κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -10 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή κατά περιόδους χιονοπτώσεις που στην Πελοπόννησο θα είναι πιο πυκνές.  Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -10 έως -2 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Καιρός: Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου χιονοπτώσεις, που κατά περιόδους θα είναι πυκνές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ