ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H «ΟΜΟΝΟΙΑ» κόβει την αγιοβασιλόπιτά της

0

Αθρόα ήταν η συμμετοχή μελών και φίλων της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του σωματείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων V’ammos, του σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης», που ευγενικά παραχώρησε στην Αδελφότητα η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Φορείς του τόπου μας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι σωματείων και πλήθος κόσμου, πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, το φιλόξενο αυτό χώρο, για να συναντήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα και ν’ανταλλάξουν ευχές

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ ευλόγησε τη βασιλόπιτα και συνεχάρη τη Διοίκηση για τη συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα, τονίζοντας πως η ύπαρξη ενός τέτοιου σωματείου, είναι τιμή για την πόλη του Πειραιά. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Δήμαρχος κ. Γ. Μώραλης, προσθέτοντας πως η «ΟΜΟΝΟΙΑ» είναι πάντοτε κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και όποτε της ζητηθεί. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Θ.Τσόντος, είπε πως αισθάνεται την ανάγκη να πει «ένα ευχαριστώ από καρδιάς» στον κόσμο που πάντοτε ακολουθεί την «ΟΜΟΝΟΙΑ» σε όλα τα  βήματά της. Το φλουρί έπεσε στον π. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Σ. Μανουσάκη.

Ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τα συγκροτήματα του Γ. Δαγαλάκη και Γ. Πλυμάκη, ενώ η Γυναικεία Χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα του σωματείου, σκόρπισαν το κέφι και παρέσυραν τους παρευρισκόμενους  στην  πίστα.  Στη συνέχεα όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο κέρασμα, προσφορά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η βραδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τη δέσμευση πως οι Κρητικοί του Πειραιά θα ξανασυναντηθούν την Τσικνοπέμπτη, στο κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ», για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις Απόκριες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ