ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκοψε την πίτα της η Ι.Λ.Ε.Ρ.

0

Η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία την εβδομάδα που μας πέρασε έκοψε την πίτα της και ξεκίνησε μια νέα χρονιά στην υπηρεσία της πόλης των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Σε μια σεμνή εκδήλωση, την περασμένη Τρίτη 31/01 το Δ.Σ. της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Ρεθύμνου (ΙΛΕΡ), έκοψε την πίτα της νέας χρονιάς παρουσία στενών φίλων της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκος Παπαδογιαννάκης, καλωσόρισε τόσο τα μέλη και τους φίλους, όσο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ευλόγησε την πίτα της ΙΛΕΡ.

Δίπλα στον πρόεδρο κ. Παπαδογιαννάκη, ο πάντα αεικίνητος κ. Γιώργος Αρχοντάκης, φρόντιζε για όλες τις λεπτομέρειες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «του Χρήστου» στο Γάλλο και οι παρευρισκόμενοι, αντάλλαξαν ευχές και δοθείσης της ευκαιρίας, συζήτησαν και θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ΙΛΕΡ για το 2017.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Μαρία Τζανιδάκη-Λουλούδη η οποία βρήκε το φλουρί και πήρε το δώρο που είχε προετοιμάσει το προεδρείο για το σκοπό αυτό.  Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε ένα πλούσιο κρητικό γεύμα που ετοίμασε η παραδοσιακή ταβέρνα. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τη νοστιμότατη πίτα, παρασκεύασε η κ. Ρίτσα Γρηγοράκη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ