ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έτοιμοι για την νέα απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

0

Έτοιμοι για την μεγάλη απόβαση στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου είναι οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι χθες το βράδυ συναντήθηκαν στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου, προκειμένου να ενημερώσουν τους φορείς του νομού, αλλά και να συντονίσουν την δράση τους.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που όπως υποστηρίζουν θα βάλει ταφόπλακα στον αγροτικό τομέα, ενώ χαρακτηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης ως χαριστική βολή στην παραγωγική βάση της χώρας.

Στις επάλξεις του αγώνα βρίσκονται για μία ακόμα φορά οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι προετοιμάζουν με κάθε λεπτομέρεια την απόβασή τους στην Αθήνα, στις 8 Μαρτίου.

Τα αντιπαραγωγικά, όπως λένε, μέτρα με τις βαριές εισπρακτικές ρυθμίσεις που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται χτυπούν ανελέητα την παραγωγική διαδικασία και εξοντώνουν τους παραγωγούς.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι στην χθεσινή συνάντησή τους στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου, ενημέρωσαν τους φορείς του νομού για τα σχέδιο αντίστασης που οργανώνουν, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να φύγουν από την πρωτεύουσα, εάν νωρίτερα δεν συναντηθούν με τον ίδιο τον πρωθυπουργό ή τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στο πλευρό των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης, τάσσονται και οι διοικήσεις των εργατικών κέντρων του νησιού, οι οποίες κατακεραυνώνουν τα σκληρά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, που πλήττουν το σύνολο της κοινωνίας.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο σημείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών της Κρήτης στις 8 του Μάρτη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ