ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δήμητρα Ματσούκα: O ισχυρός επιχειρηματίας που την κάνει να χαμογελά

0

Από πολλές και διαφορετικές πηγές έφτασε στην «Realnews», όπως διαβάζουμε, η πληροφορία ότι η σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα συναντιέται συχνά-πυκνά με τον Πέτρο Κόκκαλη, γιο του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη. Η μία πληροφορία τούς ήθελε σε έξοδο για πότο σε ατμοσφαιρικό μπαρ, η άλλη να συντρώγουν σε ρεστοράν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και μια τρίτη πηγή επιβεβαίωνε ότι εκείνος έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο "Pantheon" όπου η λαμπερή Δήμητρα εντυπωσιάζει στη δυνατή υπερπαραγωγή "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία", που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ο επιχειρηματίας προτίμησε να καθίσει σε πλαϊνή λόζα για να μην τραβάει τα βλέμματα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έδωσε το «παρών» και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και πάλι έμεινε μακριά από κάμερες και φλας.

Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, αλλά όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόσφατα μάλιστα λέγεται πως πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ