ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαμαρτύρονται οι πράκτορες ΟΠΑΠ στην Κρήτη για τη νέα σύμβαση

0

Δεν πρόκειται να υπογράψουν τη νέα σύμβαση την οποία τους καλεί η κυβέρνηση να υπογράψουν, οι πράκτορες ΟΠΑΠ στην Κρήτη.

Σε ανακοίνωσή τους οι τέσσερις Σύλλογοι πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Χανίων, Ν. Ρεθύμνου, Ν. Ηρακλείου και Ν. Λασίθίου τονίζουν ότι η νέα σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν θα τους οδηγήσει σε λουκέτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των τεσσάρων συλλόγων:

"Τα  τελευταία χρόνια η χώρα μας διανύει  μια οικονομική κρίση που εμείς οι πράκτορες της ΟΠΑΠ ΑΕ, όπως όλοι οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες, τη βιώνουμε με βίαιο τρόπο.

Δεν μας έφτανε η δυσβάστακτη φορολογία που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια και  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο  που και τα δυο μαζί μας αρπάζουν πάνω από το 70% του μειωμένου εισοδήματός μας .

Το τελευταίο διάστημα ήρθε να προστεθεί η προσπάθεια από την ΟΠΑΠ ΑΕ να μας επιβάλει μια νέα σύμβαση. Μια σύμβαση που μας φορτώνει μόνο υποχρεώσεις, μειώνει το εισόδημά μας, διαλύει ό,τι με κόπο και αγώνες έχουμε φτιάξει μια ζωή.

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας μας, αλλά και όλων εμάς είναι να μην υπογράψουμε αυτή την κατάπτυστη σύμβαση που σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα μας οδηγούν σε λουκέτο. Η προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης των συναδέλφων μας από  την ΟΠΑΠ ΑΕ θα πέσει στο κενό. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντισταθούμε για όλα αυτά με κάθε τρόπο."

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ