ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον ΣΔΥΡ

0

Αθρόα προσέλευση στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ευχάριστο περιβάλλον του καφε-εστιατορίου Μελίνα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Τα μέλη του ΣΔΥΡ με την οικογένειά τους και φίλους του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές  και τα νέα τους διασκεδάζοντας παράλληλα με τη ζωντανή ορχήστρα ΄ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ΄.

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Ζησιμόπουλος Κώστας καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην πρώτη εκδήλωση του 2017, αναφερόμενος συντόμως στις δράσεις του Συλλόγου κατά το προηγούμενο έτος και μεταδίδοντας αισιόδοξο μήνυμα προς όλους: "Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και ...απολαύστε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας!!!"

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης ευλόγησε την πίτα μας, ενώ όπως πάντα ο κ. Δήμαρχος Μαρινάκης Γιώργης παρευρέθηκε και μας συντρόφευσε όλη τη βραδιά.

Για πρώτη φορά ο ΣΔΥΡ βράβευσε με τιμητικές πλακέτες για το εθελοντικό έργο τους αφανείς συντελεστές των αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς με τη δική τους συνεισφορά η διοργάνωση μαζικών αθλητικών γεγονότων καθίσταται με επιτυχία και ασφάλεια.

Κατά σειρά βραβεύτηκαν:

Η κα. Σαββάκη Μαργαρίτα για την γλυκιά της παρουσία σε όλα τα δρομικά γεγονότα της πόλης μας. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος κ. Μαρινάκης Γιώργης ο οποίος στο λόγο του εκθείασε το έργο της αναφερόμενος ότι η Μαργαρίτα είναι παντού, σε κάθε εκδήλωση του Ρεθύμνου, με δική της πρωτοβουλία.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΔΥΡ  κ. Λαχνιδάκης Δημήτρης απένειμε την πλακέτα στον εκπρόσωπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σώμα Σαμαρειτών κ. Ζουμπουλάκη Ηρακλή και τέλος, ο Πρόεδρος ΣΔΥΡ κ. Ζησιμόπουλος βράβευσε τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών ΣΥΝΠΟΛΙΣ προσφέροντας την τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο κ. Παπαδόσηφο Γιώργο.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο φίλος του Συλλόγου μας κ. Ανδρουλάκης Μιχάλης ο οποίος κέρδισε για φλουρί-δώρο ένα ωραίο και χρήσιμο αθλητικό ρολόι POLAR, ευγενική προσφορά από το Κατάστημα Dazz (Αρκαδίου 181) του μέλους μας Λιόντου Θεόδωρου.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της βραδιάς: Το αρτοποιείο του μέλους μας Λιουδάκη Γιώργου (πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καλλιθέα) για την εξαιρετική  πίτα του, τα Καταστήματα Κλαψινάκη,  καθώς και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για τα πλούσια δώρα της εκδήλωσης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ