ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρήτη : Nέες τσάντες της ντροπής σε δικαιούχους

0

Πιέσεις για να ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ ασκούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς από την Κρήτη προς το αρμόδιο υπουργείο, καθώς γίνονται δέκτες της αγανάκτησης αρκετών πολιτών που έμειναν εκτός προγράμματος λόγω των αυστηρών κριτηρίων - φτώχειας.

3.057 κοτόπουλα φορτώθηκαν στα φορτηγά ψυγεία με προορισμό τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, προκειμένου τα κοτόπουλα να μοιραστούν στους χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει και άλλη διανομή κοτόπουλων στους δικαιούχους ενώ πριν το Πάσχα θα διανεμηθεί και το μοσχάρι.

Και όλα αυτά μετά από τεράστιες καθυστερήσεις και εμπαιγμό των δικαιούχων που σπεύδουν στα σημεία για τις τσάντες της ντροπής, με τα ελάχιστα αγαθά, όπως τις χαρακτηρίζουν.

Συνολικά, οι δικαιούχοι στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ ανέρχονται σε 17.628 σε επίπεδο Κρήτης, ενώ εκατοντάδες άλλοι έχουν μείνει εκτός λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.

Το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχειλίζει, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να πιέζουν προκειμένου να ενταχθούν περισσότεροι ωφελούμενοι στο επίμαχο πρόγραμμα, για το οποίο όπως εκτιμάται θα υπάρξει νέα πρόσκληση το επόμενο χρονικό διάστημα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ