ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του «Όλιβερ Τουίστ» από την Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Περίπλου

0

Άλλος ένας κύκλος ολοκληρώθηκε… Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Η παρέα του «Όλιβερ Τουίστ» αποχαιρέτησε τους μικρούς και τους μεγάλους της φίλους την περασμένη Κυριακή μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και μεγάλης χαράς που το αποτέλεσμα όλων αυτών των πολύμηνων προβών αναγνωρίστηκε από την πρώτη κιόλας παράσταση μέσα από την  τόσο μεγάλη αγκαλιά του κόσμου.  Οι 19 ηθοποιοί, κάτω από τη σκηνοθεσία του Θωμά Καντιφέ, τη διδασκαλία ηθοποιών της Μαρίας Καντιφέ και την ειδικά γραμμένη  για το έργο μουσική του Θανάση Παπαθανασίου κατάφεραν να μην αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Θεατρικός Περίπλους θέλει να ευχαριστήσει  θερμά όλους όσους βοήθησαν στη δουλειά αυτή με τον οποιοδήποτε τρόπο, και ιδιαιτέρως  τους  Γιάννη Καλλέργη, Πέτρο Παπαδοπετράκη, Στέλλα Καλλέργη, Ειρήνη Κλάδου, Στέλιο Ρουκουνάκη, την ομάδα Μπουντάλια, την Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου και τον Νίκο Σκαρτσιλάκη.

Το Σχολείο Θεάτρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Παράλληλα με τις παραστάσεις του «Όλιβερ Τουίστ» τα μαθήματα του Σχολείου Θεάτρου συνεχίζονται αδιάκοπα όλους αυτούς τους μήνες, πάντα με στόχο τη σωστή και μεθοδική  εκπαίδευση όλων όσων αγαπούν πραγματικά το θέατρο. Το περασμένο Σάββατο οι εκπαιδευόμενοι όλων των ετών μαζί με την διευθύντρια του Σχολείου και δασκάλα Υποκριτικής, Μαρία Καντιφέ και τους υπόλοιπους καθηγητές έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της σχολής και εύχονται σε όλους σας ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2017.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ