ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Εθνική Ασφαλιστική το χαρτοφυλάκιο της International Life

0

Στην Εθνική Ασφαλιστική περνάει το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο της International Life, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώτης. Τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σχετική συμφωνία, με την ολοκλήρωση των νομικών διαδικασιών.

Οπως έχει ήδη προσυμφωνηθεί, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας .

Σημειώνεται ότι  το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνεδρίασε στις 6 Φεβρουαρίου υπό την προεδρία του κ. Χριστ. Σαρδελή , αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας μεταβίβασης του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της International Life AEAZ, στο πλαίσιο της 185/12.5.2016 απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η τελική συμφωνία προβλέπεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας (η οποία θα ανακοινωθεί) και εφεξής.

"Πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα αποβεί επωφελής τόσο για τους κατόχους των συμβολαίων που μεταβιβάζονται όσο και για την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς", καταλήγει η ανακοίνωση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ