ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπαν Μητρόπουλος και Τάλτον ενόψει Λαυρίου

0

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Λαύριο από την τοπική ομάδα, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης και αφού αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει «χτίσει» η ομάδα μας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, τόνισε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. «Θα ξεκινήσω από το προηγούμενο παιχνίδι, όπου η ανάγκη για νίκη ήταν επιτακτική. Τα παιδιά ήταν έτοιμα από την αρχή της εβδομάδας και ήξεραν τι πρέπει να κάνουν. Έδωσαν πολλή ενέργεια και ειδικά το κομμάτι της άμυνας ήταν καταλυτικό για να πετύχουμε τη νίκη.

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μέσα στο Λαύριο, εμείς προερχόμαστε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα οπότε θα πάμε με θετική ψυχολογία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, να διαβάσουμε καλά την συνδυασμένη άμυνα που παίζει το Λαύριο και αν αμυντικά είμαστε καλοί στο ένας εναντίον ενός, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο και ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται κοντά σε μας βαθμολογικά. Πρέπει να μπούμε δυναμικά από το ξεκίνημα για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά των παικτών μας μίλησε ο Γκάρι Τάλτον, ο οποίος υπογράμμισε: «Στο προηγούμενο παιχνίδι θεωρώ πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Το εκτελέσαμε άψογα ιδίως στο β’ ημίχρονο, βγάλαμε πάθος και ενέργεια και επιστρέψαμε στις νίκες. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα μας έβαλε ξανά μέσα στον στόχο μας. Νομίζω ότι στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, δηλαδή να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Η «συνταγή» είναι η ίδια. Να παίξουμε ομαδικά και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να κερδίσουμε το ματς».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ