ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπαν Μυκονιάτης και Σάφτενααρ ενόψει ΑΕΚ

0

Ένα ακόμη σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη», με το Ρέθυμνο Cretan Kings να φιλοξενεί την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Αυτό το σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί στις 16.00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, τόνισε πως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, ενώ σημείωσε πως η νίκη είναι απαραίτητη. «Το αυριανό παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η ΑΕΚ είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε στην έδρα μας να δείξουμε έμπρακτα ότι θέλουμε τη νίκη και για αυτό πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί το ρόστερ της ΑΕΚ είναι τόσο ποιοτικό που η παραμικρή χαλάρωση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ματς.

Το παιχνίδι αυτό είναι μέσα στα “πρέπει” για την ομάδα μας, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε και τον κόσμο μαζί μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο μακριά, να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε το “ταμείο”».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος υπογράμμισε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς στο πρωτάθλημα, συν του ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να εκτελέσουμε πλήρως το πλάνο του προπονητή μας για να έχουμε ελπίδες. Επίσης, όσον αφορά στον στόχο μας θεωρώ πως είναι στο «χέρι» μας να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Όταν παίζουμε συγκεντρωμένα και ομαδικά μόνο καλά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ