ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

GRANT: Η μεγαλύτερη Ημέρα Καριέρας στη Κρήτη

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Ημέρα Καριέρας από το Ι.ΙΕΚ Grant. Σπουδαστές, απόφοιτοι και  τελειόφοιτοι συναντήθηκαν με πλήθος επιχειρηματιών αλλά και μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων.

Το Ι.ΙΕΚ Grant, έχοντας ως πρώτο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών της αλλά και την απορρόφηση στην αγορά εργασίας των απόφοιτων επαγγελματιών της, διοργάνωσε ακόμα ένα Career Day που αφορούσε όλες τις ειδικότητες. Αντιπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων αλλά και τοπικών επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπαιδευόμενους και επαγγελματίες, υποψήφιους μελλοντικούς συνεργάτες.

Κεντρικοί πυλώνες της Ιδέας του Ι.ΙΕΚ Grant είναι η Εκπαίδευση, η Εργασία και η Επιχειρηματικότητα. Μέσω της Ημέρας Καριέρας, έρχονται κοντά σπουδαστές, στελέχη, επαγγελματίες απόφοιτοι,  με επιχειρήσεις και ξενοδοχειακούς ομίλους από όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας με την ταυτόχρονη μείωση της ανεργίας, στο κοινό της Grant. Οι συμμετέχοντες στην εν λόγω διαδικασία, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται ,υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης της σχολής κας Κορνελάκη Αικατερίνης, (ενημέρωση από σχετική Ημερίδα του Ι.ΙΕΚ), περνούν από μικρές συνεντεύξεις από τους συνεργάτες της Grant, αποκτώντας έτσι  μια πρώτη επαφή με επιχειρηματίες του χώρου, στον οποίο έχουν επενδύσει την εκπαίδευση τους.

Η σύνδεση του Ι.ΙΕΚ Grant με την αγορά εργασίας είναι άμεση! Καλλιεργούνται συστηματικά σχέσεις με τις μεγαλύτερες τοπικές επιχειρήσεις αλλά και με μεγάλους ομίλους του τουριστικού κλάδου, πετυχαίνοντας έτσι ολοένα και μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης για τους σπουδαστές και αποφοίτους μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ