ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Apple αναμένεται να αρχίσει πιο νωρίς την παραγωγή του iPhone 8 - Τι ακούγεται για το νέο μοντέλο

0

Πιο νωρίς πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή του iPhone 8, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.

Συγκεκριμένα, η Apple φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο iPhone πιο νωρίς απ'ότι συνήθως, προσδοκώντας έτσι να πουλήσει περισσότερα μοντέλα, μιας και το νέο smartphone αναμένεται να έχει περισσότερες αλλαγές από κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μία ανάλυση της εταιρίας BlueFin Research Partners, η Apple θα αρχίσει να προμηθεύει διάφορα καταστήματα περίπου στις αρχές Ιουνίου, πολύ νωρίτερα δηλαδή από το συνηθισμένο.

Μπορεί, βέβαια, να μην είναι σαφές ακόμη αν το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει και πιο νωρίς στις αγορές ή αυτό είναι ακόμη μία διαρροή για να εντείνει το ενδιαφέρον των φαν της Apple.

Εκτός αυτού, ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες για το iPhone 8, όπως το ότι θα έχει ένα εντελώς καινούργιο όνομα και ότι θα περιλαμβάνει μία σειρά από απίστευτες αλλαγές όσον αφορά την κατασκευή του και το design. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να περιλαμβάνει την πλήρη αφαίρεση του στρογγυλού κουμπιού κάτω από την οθόνη, την αφαίρεση του πλαστικού στο περίβλημα της συσκευής και την χρήση νέων υλικών.

Αν, λοιπόν, συμβούν στην πράξη όσα ακούγονται, τότε είναι πιθανό η παραγωγή να είναι μεγαλήτερη από τις προηγούμενες και γι'αυτό να ξεκινήσει και νωρίτερα η διανομή του νέου μοντέλου.

Να σημειωθεί πως Apple τα τελευταία χρόνια  έχει δημοσιεύσει ένα χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο τα «αποκαλυπτήρια» των νέων μοντέλων γίνονται στις αρχές Σεπτεμβρίου (και η πώλησή τους δύο εβδομάδες αργότερα). Ωστόσο η εταιρία ποτέ δεν έχει δεσμευτεί πως θα τηρήσει αυστηρά αυτό το πρόγραμμα, με την κυκλοφορία μάλιστα των μοντέλων iPhone SE να γίνονται εκτός από τα πλαίσια αυτού του προγράμματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ