ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη: Ο Αλβάρο απατούσε την Ωνάση από το δεύτερο χρόνο του γάμου τους

0

Μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσφατη τοποθέτηση του δικηγόρου Αλέξη Μανθεάκη πως ο Αλβάρο στο δικαστήριο θα συναντήσει μια «γνήσια Ωνάση από ατσάλι για την οποία θα ήταν περήφανος ο παππούς της».

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα sites, η Αθηνά έχει στα χέρια της μαρτυρία-κλειδί που «καίει» τον Αλβαρο και αναμένεται να βάλει τέλος στις φιλοδοξίες του να βάλει χέρι στη μισή περιουσία της.

Η «χρυσή» κληρονόμος φαίνεται πως περνάει δυναμικά στην αντεπίθεση. Και σκοπεύει να μη δώσει ούτε μισό ευρώ παραπάνω στο γοητευτικό ιππέα απ' όσα είχαν συμφωνήσει στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, αναφέρουν πως ο Αλβαρο ίσως να μην καταφέρει να πάρει ούτε και αυτά, καθώς στο συμβόλαιο λέγεται πως υπάρχουν και όροι κάποιοι από τους οποίους έχουν παραβιαστεί, όπως αυτός της απιστίας και της διπλής ζωής.

Δημοσίευμα βραζιλιάνικου site αναφέρει πως στο δικαστήριο θα καταθέσει μάρτυρας-κλειδί που γνώριζε πάρα πολύ καλά το ζευγάρι και θα υποστηρίξει πως έχουν παραβιαστεί και όροι του προγαμιαίου συμβολαίου. Αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ