ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για να τιμήσει το πρώτο iPhone, η Apple θα χρησιμοποιήσει τον κλασικό σχεδιασμό “Water Drop” στο iPhone 8

0

To επερχόμενο iPhone 8 πρόκειται να διαθέτει σχεδιασμό που θα μοιάζει πολύ με τον σχεδιασμό του πρώτου iPhone σύμφωνα με αναλυτές της βιομηχανίας που μίλησαν στην Κορεατική ιστοσελίδα ETNews.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως το νέο iPhone θα χρησιμοποιεί τον σχεδιασμό Water Drop προς τιμήν του πρωτότυπου iPhone, με το πίσω μέρος του να διαθέτει ελαφρώς πιο καμπυλωτό σχεδιασμό από αυτόν που διαθέτει η υπάρχουσα γενιά.

Λέγεται πως η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα "τρισδιάστατο" γυάλινο υλικό στο πίσω μέρος του iPhone 8, ώστε να δίνει την εντύπωση ότι σχηματίζονται εντονότερες καμπύλες, σαν αυτές περίπου που υπήρχαν στο σώμα του πρωτότυπου iPhone. Βεβαίως, το νέο iPhone 8 πρόκειται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το πρωτότυπο, με διαγώνιο οθόνης που φημολογείται ότι θα βρίσκεται στις 5,8 ίντσες, ενώ θα είναι και σημαντικά λεπτότερο.

Το σώμα από “3D glass” στο πίσω μέρος, λέγεται πως θα σχηματίζει καμπύλες στις άκρες του κινητού, και πως το design απέχει σημαντικά από αυτό με την επίπεδη πλάτη που η Apple χρησιμοποίησε από το iPhone 4 μέχρι και στο iPhone 7.

To πρωτότυπο iPhone ήταν κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό, ενώ στο iPhone 3G χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά πλαστικό στην “πλάτη” του. Λέγεται, ότι άποψη σχεδιασμού, το iPhone 8 θα μοιάζει κατά κάποιο τρόπο στα τελευταία μοντέλα της σειράς Galaxy S της Samsung. Η οθόνη μάλιστα της συσκευής αναμένεται να είναι edge-to-edge και να σχηματίζει ελαφριά καμπύλη στις άκρες ενώ θα προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που θα καμπυλώνει εξίσου (2.5D).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ