ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Meizu υπόσχεται smartphone που θα φορτίζει σε 20 λεπτά με την τεχνολογία Super mCharge

0

Πριν ένα χρόνο και πάλι στη Βαρκελώνη και το MWC, βλέπαμε από κοντά και σε πρωτότυπο στάδιο την τεχνολογία Super Vooc της Oppo που υποσχόταν μια πλήρη φόρτισης μπαταρίας σε 15 λεπτά.

Ένα χρόνο μετά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη πόσο μάλλον κάποιο τελικό προϊόν στην αγορά που θα ενσωματώνει τη τεχνολογία αυτή, όμως ένας άλλος κατασκευαστής, η Meizu, ανακοινώνει στον ίδιο χώρο τη δική της πρόταση πολύ γρήγορης φόρτισης την οποία ονομάζει Super mCharge.

Σύμφωνα με τη Meizu, μια πλήρης φόρτιση από το 0 στο 100% ενός συμβατού smartphone, θα ολοκληρώνεται σε 20 μόλις λεπτά ενώ σε ερώτησή μας για τη χωρητικότητα της μπαταρίας, η εταιρεία αναφέρει ότι αυτή αφορά μία «μπαταρία που βρίσκουμε σε ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας».

Η παρουσίαση της τεχνολογίας της Meizu γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες όμως όπως μας δήλωσαν τα στελέχη της εταιρείας, το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ενσωματώνει την τεχνολογία Super mCharge θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ