ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμπερίδης: «Δύσκολο το έργο μας με Ολυμπιακό»

0

Δύσκολο θα είναι το έργο του Ρεθύμνου κόντρα στον Ολυμπιακό αύριο (27/03, 16:00), όπως τόνισε ο Μιχάλης Καμπερίδης, ωστόσο η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Υποχρέωση μας να παλεύουμε

Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Για ακόμη μία φορά είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφερθώ σε μία ακόμη επιτυχία μας. Την 3η συνεχόμενη, δείχνοντας πως αυτή τη στιγμή είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, εκείνο που μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο είναι ότι η τελευταία μας νίκη επιτεύχθηκε εκτός έδρας, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ο Προμηθέας Πάτρας, έπειτα από την πρεμιέρα στη Ρόδο.

Επιτέλους… Η "κατάρα" έσπασε και πλέον βαδίζουμε με σταθερά βήματα προς την συμμετοχή μας για ακόμη μία χρονιά στα πλέι οφ. Πλέον απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχοντας δύσκολες αποστολές.

Αύριο βέβαια θα αντιμετωπίσουμε τους Πρωταθλητές Ελλάδας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Όπως καταλαβαίνετε το έργο μας αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά αυτά τα ματς αποτελούν πρόκληση για μας.

Μπορεί το φαβορί στην αναμέτρηση να είναι ο Ολυμπιακός αλλά εμείς υποχρεούμαστε να παίξουμε για ακόμη μία φορά έτσι όπως έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας και δη στο "Μελίνα Μερκούρη". Άλλωστε είναι υποχρέωση μας να "παλεύουμε" όλα τα παιχνίδια και μάλιστα στην έδρα μας, όπου φέτος έχουμε πανηγυρίσει πολλές και σπουδαίες νίκες. Αυτό που θα αναζητήσουμε είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και από κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ