ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Λευτέρης Πανταζής: Η απάντησή του σε όσα τον κατηγόρησε η μητέρα της κόρης του

0

Με το στόμα ανοιχτό.. έμειναν οι τηλεθεατές του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν άκουσαν τη μητέρα της κόρης του Λευτέρη Πανταζή Ζώζα Μεταξά, να αποκαλύπτει ότι δεν μιλάει πλέον με τον διάσημο τραγουδιστή γιατί έβαλε την κόρη τους να τραγουδήσει στα μπουζούκια χωρίς να την ενημερώσουν..

Η ηθοποιός όμως προχώρησε και σε άλλους ισχυρισμούς λέγοντας πως ο τραγουδιστής δεν την έχει βοηθήσει οικονομικά και ότι έφυγε από το σπίτι του με δυο σακούλες ρούχα, ενώ είναι γνωστό και ότι τη βοηθάει οικονομικά αλλά και ότι τη βοήθησε πάρα πολύ όταν εκείνη είχε αρρωστήσει από καρκίνο...

Ο Λευτέρης πάντως από την Πέμπτη επέλεξε παρά τα όσα '΄χοντρά" ειπώθηκαν για εκείνον, να μην μιλήσει σε κανέναν και να μην απαντήσει σε όσα ειπώθηκαν για εκείνον, παρά το γεγονός ότι τον πήραν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι για να δώσει μια απάντηση...

Το μόνο που έκανε είναι να δημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μια φωτογραφία με σοφά λόγια, που λέει πολλά!

Τίτλος του κειμένου που ανέβασε είναι "Ζήτησα από το Θεό" Ανάμεσα σε άλλα γράφει Του ζήτησα σοφία και αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λυνω, του ζήτησα οικονομική άνεση και εκείνος μου έδωσε την ικανότητα να δουλευω " για να καταλήξει " Του ζήτησα αγάπη και αυτός μου έδωσε προβληματικά άτομα να βοηθώ"

Δες στο βίντεο του zappit τι είχε η Ζώζα για τον Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

https://youtu.be/q6-SKl8_6k0?t=2
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ