ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοίρασε δώρα και αγάπη το Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου βρέθηκε σήμερα  το Ρέθυμνο Cretan Kings για να μοιράσει δώρα και αγάπη στα παιδιά.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους από την επίσκεψη των αθλητών μας. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις στους παίκτες μας, με ορισμένα εξ αυτών να παίρνουν τον ρόλο των δημοσιογράφων, μαθαίνοντας πράγματα για την μπασκετική ζωή. Έπειτα, πραγματοποίησαν γυμναστικές επιδείξεις, ενώ σειρά είχαν τα σουτ και το παιχνίδι. Παιδιά και αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (Ασημί και Πράσινη ομάδα), με τα καλάθια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τέλος, ένας εκ των θαυμαστών της ομάδας μας ο Γιάννης Αλεξάνδρου προσέφερε μία όμορφη ζωγραφιά, όπου αποτυπώνεται η νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το «παρών» στην επίσκεψη αυτή έδωσαν οι παίκτες μας Χάρης Γιαννόπουλος, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Θωμάς Κώττας, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings προς την Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κα Ανδρομάχη Κασπίρη για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ