ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυκονιάτης: "Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα"

0

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει του αυριανού (16.00) αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Σταύρος Μυκονιάτης σε δηλώσεις του τόνισε πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για ακόμη μία φορά τον παράγοντα έδρα, ενώ σημείωσε πως δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς του α’ γύρου στην Πυλαία. «Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για ακόμη μία φορά τον παράγοντα έδρα. Σίγουρα η νίκη την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κύμη είναι πολύ σημαντική και μας έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Πλέον κοιτάμε πιο ψηλά. Αύριο παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα μας. Και σε αυτό το ματς βάζουμε το «πρέπει» όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ. Μετά έχουμε μία σειρά από δύσκολα ματς οπότε το «πρέπει» είναι πολύ έντονο.

Στο ματς του α’ γύρου γνωρίσαμε την ήττα στην Πυλαία αν και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Βέβαια το αυριανό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Και εμείς αλλά και ο ΠΑΟΚ έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ από την μεριά μας έχουμε πλέον καινούριο προπονητή και διαφορετική φιλοσοφία».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ