ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ: «Ακόμη ένα "πρέπει"»

0

Τη νίκη για να παραμείνει σε «τροχιά» πλέι οφ χρειάζεται αύριο (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Κύμη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις που έκανε ενόψει Κύμης τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική για να γίνει ένα ακόμη σημαντικό «βήμα» προς την είσοδο στην τελική 8άδα. «Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ένα ακόμη “πρέπει” όπως και στα προηγούμενα ματς. Καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και να φέρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για να προκριθούμε στα πλέι οφ. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτόν τον στόχο και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι και με την βοήθεια του κόσμου, που είναι πάντα ο 6ος παίκτης μας, θα φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα στην διαφορά εικόνας στα ματς εντός και εκτός έδρας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό αλλά εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κύμη. Την έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές αλλά αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα στο ρόστερ της, όπως ο ΕΛ Αμίν και ο Μόργκαν. Είναι δηλαδή μία καινούρια ομάδα αλλά παραμένει ποιοτική και το απέδειξε στο ματς με την Λευκάδα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ