ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Παύλος Βαρδινογιάννης - Τζίνα Αλοιμόνου: Το love story και το διαζύγιο

0

Η καλλονή από τη Σπάρτη δεν έγινε γνωστή στην αθηναϊκή κοινωνία από το γάμο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Ηταν ήδη γνωστό μοντέλο, ενώ είχε κάνει και επιτυχημένα βήματα στην υποκριτική. Μεγάλωσε σε μια αστική οικογένεια, με πατέρα έμπορο, που -όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια- φρόντιζε να μη λείπει τίποτα από εκείνη και τις αδελφές της. Εκείνες έγιναν καθηγήτριες Φυσικής, ενώ η όμορφη Τζίνα, αν και εξαιρετική μαθήτρια, επέλεξε το δρόμο της υποκριτικής.

Η όμορφη ηθοποιός και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Ενα χρόνο αργότερα, η είδηση του επερχόμενου τότε γάμου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη τής έδωσε στον Τύπο τον τίτλο «Η νέα πριγκίπισσα της Αθήνας». Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006, ακριβώς ένα χρόνο από τη συνάντησή του το προηγούμενο καλοκαίρι. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου στο «Island», με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και «σκηνοθέτη» της πιο όμορφης στιγμής της ζωής τους τον Αντώνη Καλογρίδη, που είχε και τη γενική επιμέλεια του γάμου. Η Τζίνα Αλοιμόνου έλαμπε από ευτυχία στο κατάλευκο Deux Hommes νυφικό της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα με το σαγηνευτικό χαμόγελο βρήκε τον πρίγκιπά της ένα καλοκαιρινό βράδυ, όταν και οι δύο είχαν μόλις βγει από άλλες σχέσεις. Εκείνος από έναν αποτυχημένο γάμο κι εκείνη από μια μακρόχρονη σχέση. Μετά το γάμο της διατηρεί και τα δύο επίθετα και τον χαρακτηρίζει «δώρο Θεού». Το ζευγάρι εξακολούθησε να ζει στο «εργένικο» διαμέρισμα του επιχειρηματία στην Ηρώδου Αττικού. Η ολοκλήρωση του έρωτά τους έρχεται με τη γέννηση της κόρης τους Ανδριάννας το 2009, την οποία βάφτισαν στον Αγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη.

Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της ηθοποιού, που τα επόμενα χρόνια αφοσιώθηκε στο παιδί της. Επανέρχεται στο θεατρικό σανίδι το 2012 και στη συνέχεια το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για την Αμερική. Εκεί η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Ηταν 6 Ιουνίου 2013 όταν το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε τρία ακόμη παιδιά, κάνοντας την οικογένεια εξαμελή. Δυο χρόνια αργότερα, την ημέρα που συμπλήρωναν το δεύτερο έτος της ηλικίας τους τα νέα μέλη της λαμπερής οικογένειας, βαφτίστηκαν στην Ελλάδα στον ίδιο ναό με την πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού. Νονοί των δύο κοριτσιών και του ενός αγοριού ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η Ολγα Κεφαλογιάννη και η Πολίνα Σαπουνά-Ελλις. Η οριστική επιστροφή τους στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016 έφερε μαζί και τις φήμες χωρισμού, με τους ίδιους να διαψεύδουν κατηγορηματικά μια τέτοια εξέλιξη. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, που η συνάντηση στη δικαστική αίθουσα ήρθε να επιβεβαιώσει τη διάλυση μιας ευτυχισμένης και μακρόχρονης κοινής πορείας.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μόλις είχαν επιστρέψει από την Αμερική. Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε συλλάβει σε διακοπές με το σκάφος της οικογένειας σε Πόρτο Χέλι και Μύκονο, ενώ η καλλονή ηθοποιός απαθανατίστηκε σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της μετά το γάμο στην παραλία Καλό Λιβάδι. Μόλις τον προηγούμενο μήνα, η Τζίνα Αλοιμόνου είχε εμφανιστεί ανανεωμένη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με τα παιδιά της και τίποτα δεν μπορούσε να προδώσει τους κλυδωνισμούς στο γάμο της με τον ισχυρό επιχειρηματία. Η συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων δεν προοιωνίζεται ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

Δέκα χρόνια κοινής πορείας, τέσσερα παιδιά και δεκάδες ευχάριστες στιγμές φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν για ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της κοσμικής και επιχειρηματικής Αθήνας. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την ηθοποιό Τζίνα Αλοιμόνου, που τραβούν -όπως όλα δείχνουν- χωριστούς δρόμους, ενώ εκείνος ζητά τα παιδιά να μετοικήσουν μαζί του στην Αμερική!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα κοσμικά σαλόνια για κρίση στο γάμο τους επιβεβαιώθηκαν από τα ονόματά τους σε πινάκιο ασφαλιστικών μέτρων. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η κατάθεση της αίτησης από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2017. Με μαύρα μεγάλα γυαλιά και μακρύ παλτό η εντυπωσιακή Τζίνα Αλοιμόνου εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από αρκετούς δικηγόρους. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά εκπροσωπήθηκε κι εκείνος από σημαντικό αριθμό δικηγόρων.

Η υπόθεσή τους ήταν η τελευταία στο πινάκιο, «κερδίζοντας» έτσι μια άδεια αίθουσα και την αποφυγή των βλεμμάτων έκπληξης του ακροατηρίου. Πριν ξεκινήσει η υπόθεση, οι δύο πλευρές ζήτησαν να ανέβει γραμματέας στην έδρα (σ.σ.: στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων υπάρχει μόνο ο πρόεδρος) προκειμένου να τηρηθούν πρακτικά λόγω της σημασίας της δίκης. Με την άφιξη της γραμματέως και πριν ξεκινήσουν να καταθέτουν οι μάρτυρες κάθε πλευράς, κλήθηκε η Τζίνα Αλοιμόνου να εκθέσει στο δικαστήριο την κατάσταση.

Τα μαύρα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική. Μια μετοίκηση που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν επέστρεψαν στην Αθήνα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες έκαναν λόγο για επισκέψεις της Τζίνας Αλοιμόνου σε αρκετά δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να βρεθεί εκείνο που θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τόσο λεπτή υπόθεση και κυρίως να μπορεί να της εξασφαλίσει «εχεμύθεια».

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Ακολούθησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, ενώ τον τελικό λόγο έχει πλέον το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η κύρια δίκη για τη διευθέτηση των οικογενειακών ζητημάτων του ζευγαριού έχει προσδιοριστεί για το 2019, ενώ εάν δεν πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένονται κι άλλες δικαστικές διενέξεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ