ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει σκληρό παιχνίδι το Ρέθυμνο με Κόροιβο

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει ήδη αναχωρήσει με τελικό προορισμό την Αμαλιάδα, όπου αύριο στις 17.00 θα αναμετρηθεί με τον Κόροιβο για την 24η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Δημήτρης Μητρόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως αναμένει ένα σκληρό ματς αύριο στο κλειστό της Ήλιδας, ενώ το ζητούμενο είναι να εμφανίσουν το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. «Ο τρόπος που παίξαμε και το πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ειδικά τώρα με το παιχνίδι που έρχεται στην Αμαλιάδα, που πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό. Σίγουρα ο Κόροιβος χρειάζεται τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του και για αυτό το λόγο περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι από την αρχή.

Τα παιδιά δείχνουν ότι ανταποκρίνονται και έχουμε την ψυχολογία πλέον να χτυπάμε τα παιχνίδια εκτός έδρας. Βάσει λοιπόν την εικόνα τους και εμείς συνεχίζουμε να ζητάμε πράγματα, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και όπως παίζουμε εντός να παίζουμε και μακριά από το Ρέθυμνο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ