ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Γκρίνια για τα ανύπαρκτα έργα, αλλά και για τα έργα με ρυθμούς χελώνας

0

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κάτοικοι τριών περιοχών στο Ρέθυμνο, καθώς στις γειτονιές τους το οδόστρωμα είναι άκρως επικίνδυνο και γεμάτο με λακκούβες και χαντάκια.

Ο λόγος για τις οδούς Ρέας στην Σαρακίνα και τις οδούς Ερωφίλης και Αρετούσας στον Μασταμπά. Και ενώ ο δήμος δεν έχει ακόμα δρομολογήσει το θέμα της ασφαλτόστρωσης σ’ αυτές τις γειτονιές, στην καρδιά της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αρκαδίου, οι έμποροι αργοσβήνουν καθημερινά εξαιτίας των έργων της ΔΕΗ, που προχωρούν με ρυθμούς χελώνας.

Στο ίδιο κακόγουστο σήριαλ θεατές παραμένουν εδώ και μήνες οι κάτοικοι μιας ολόκληρης γειτονιάς στο Ρέθυμνο, οι οποίοι μάταια περιμένουν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος έξω από τα σπίτια τους. Ο λόγος την οδό Ρέας στην περιοχή της Σαρακίνας.

Παράπονα για τον δρόμο εκφράζουν και οι εκπαιδευτές οδήγησης, που κάνουν τα μαθήματά τους σ’ αυτό το σημείο, καθώς, όπως λένε, κάθε τρεις και λίγο παθαίνουν ζημιές στα οχήματά τους.

Σε μαύρο χάλι όμως παραμένει το οδόστρωμα και σε δύο ακόμα γειτονιές. Ο λόγος για τις οδούς Ερωφίλης και Αρετούσας στον Μασταμπά. Οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν τον δήμο για να επιδιορθώσει τα κακώς κείμενα.

Και την ώρα που κάποιοι γκρινιάζουν για τα ανεκτέλεστα έργα, κάποιοι άλλοι διαμαρτύρονται εντονότατα για τους ρυθμούς χελώνας που εκτελείται το έργο της ΔΕΗ σ’ έναν από τους εμπορικότερους δρόμους του Ρεθύμνου, την οδό Αρκαδίου.

Οι επαγγελματίες που περίμεναν αυτή την περίοδο για να δουλέψουν, λένε πως έχουν πλέον γονατίσει οικονομικά, αφού ο ανοικτός δρόμος μπροστά από τα καταστήματά τους, όχι μόνο δεν προσελκύει πελάτες, αλλά τους διώχνει μίλια μακριά.

Τα έργα στην Αρκαδίου, που ξεκίνησαν αρχές Μαρτίου, υποτίθεται ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία της αγοράς….

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ