ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο του I.IEK GRANT με θέμα «Συναισθηματική Νοημοσύνη στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων»

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα Ανοικτό σεμινάριο προς τους σπουδαστές και συνεργάτες του Ι.ΙΕΚ Grant, το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Σπίτι του Πολιτισμού, που είχε τίτλο «Συναισθηματική Νοημοσύνη στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων». Ο εισηγητής  του σεμιναρίου PhD Αντώνης Κατσαλής, Εισηγητής Διεθνούς Φήμης,  έχοντας ολοκληρώσει πλήθος μελετών σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσίασε με επιτυχία στους σπουδαστές και συνεργάτες της σχολής, βασικές αρχές προσέγγισης στην Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων δίνοντας έμφαση στη Συναισθηματική Νοημοσύνη.

Παρουσίασε την  σημερινή ελληνική επαγγελματική και οικονομική συγκυρία αναφορικά με τις εργασιακές σχέσεις σε αξιακό επίπεδο αλλά και την αντιστοίχιση χαρακτηρισμών σε συγκεκριμένα παραδείγματα. Αναπτύχθηκαν πρότυπα ηγετικής συμπεριφοράς εφαρμοσμένα σε κανονιστικό επίπεδο στο γενικότερο πλασίο των εργασιακών σχέσεων.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε από τον κύκλο ερωτήσεων, που έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τις εύστοχες απορίες τους πάνω στο θέμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ