ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ΙΚΤΕΟ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ Α.Ε επιβράβευσε τους πελάτες του

0

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

Η εταιρεία τεχνικού ελέγχου οχημάτων ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ Α.Ε, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, επιβράβευσε τους πελάτες ,που την εμπιστεύονται για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους, δίνοντας τους πλούσια δώρα.

H συγκεκριμένη προσφορά ίσχυε από 1/1/2017 μέχρι 17/3/2017 ενώ συμμετείχαν όλοι οι ιδιοκτήτες κάθε είδους οχήματος, που διενήργησαν τον τεχνικό έλεγχο το παραπάνω διάστημα.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 18/3/2017 στις εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ όπου και αναδείχθηκαν οι 10 τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν δωροεπιταγές 100 ευρώ για αγορές σε supermarket

  1. ΤΣΙΦΟΥΤΟΥΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  2. ΟΡΦΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
  3. ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  5. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  6. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  7. ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  8. ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  9. ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  10. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων εδώ και 10 χρόνια, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, ασφαλή και κυρίως φιλικό περιβάλλον με στόχο η διαδικασία ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και γρήγορη. Το ιδιωτικό KTEO ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ έχει τη δυνατότητα να διενεργεί τεχνικούς ελέγχους σε επιβατικά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά, ταξί, ασθενοφόρα, βαρέα οχήματα αλλά και εκπαιδευτικά. Στις παροχές της εταιρείας έχει προστεθεί η νέα υπηρεσία «παραλαβή-παράδοση από κ προς τον χώρο σας», που δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τον έλεγχο ενός οχήματος εξοικονομώντας προσωπικό κόπο και χρόνο!

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρίας έχει αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών και πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ, που βρίσκονται στον  Λατζιμα Ρεθύμνου, αποτελούν σύγχρονα κτίρια, σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και εξοπλισμένα με τρόπο που να πληρούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο των οχημάτων απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία διοίκησης στο χώρο μας θα συναντήσετε και την αίθουσα αναμονής, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας δωρεάν διατηρώντας ταυτόχρονα οπτική επαφή με το όχημά σας τη στιγμή που διενεργείται ο έλεγχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Εξοπλισμός                            

Στο χώρο ελέγχου του ΙΚΤΕΟ Κρεβατσουλης είναι εγκατεστημένες τρεις αυτόματες γραμμές ελέγχου, (ελαφρών οχημάτων, δικύκλων και βαρέων οχημάτων), οι οποίες αποτελούνται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του Γερμανικού οίκου MAHA. O μηχανολογικός εξοπλισμός ελέγχεται τακτικά από ειδικό φορέα διακρίβωσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αξιοπιστία των μετρήσεων. Η αδιάλειπτη επικοινωνία των εγκαταστάσεων με τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων διασφαλίζεται από το μηχανογραφικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στo ΙΚΤΕΟ.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρία είναι στελεχωμένη με ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό (απόφοιτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ), έχοντας ως στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ατελείωτες ώρες αναμονής. Με τον τρόπο αυτό ο έλεγχος του οχήματός σας παύει να είναι απλά μία υποχρέωση και γίνεται επιθυμία. Επιθυμία για ασφαλέστερη οδήγηση.

Επισκεφθείτε το Ι. Κ.Τ.Ε.Ο. Κρεβατσουλης εάν η ισχύς του δελτίου σας λήγει σύντομα ή εντοπίσετε κάποια αλλαγή συμπεριφοράς στο όχημα σας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα ανιχνεύσει κάθε πιθανή φθορά προτού αποβεί καταστροφική. Η έγκαιρη διάγνωση βλαβών πέρα από την προστασία σας μπορεί να σας προφέρει οικονομικότερη συντήρηση μιας και όσο η ζημιά στο όχημα σας παραμένει επιπλέον τμήματα αυτού θα φθείρονται με αποτέλεσμα να σας φέρουν αντιμέτωπους με υπέρογκα ποσά συντήρησης.

«Στο ΙΚΤΕΟ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ, δεν βλέπουμε τον έλεγχο του οχήματος σας απλά σαν μια υπηρεσία που πρέπει να σας προσφέρουμε, ούτε την σχέση μαζί σας, σαν μια απλή εμπορική συναλλαγή. Η σχέση που αποκτάτε εσείς και το όχημα σας με το ΚΤΕΟ, στηρίζεται σε μια βάση αμοιβαίου κέρδους, σεβασμού και εμπιστοσύνης κι αυτό θέλουμε να σας το αποδεικνύουμε με κάθε αφορμή. Όπως τώρα, που περήφανα γιορτάζουμε τα 10 μας χρόνια και σας προσφέραμε 10 μοναδικά δώρα  για να γιορτάσετε μαζί μας!

Με την αξιοπιστία και την συνέπεια που χαρακτηρίζουν το ΙΚΤΕΟ Κρεβατσουλης από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ