ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδούλου: "Tο βασικό «όπλο» για τη νίκη θα είναι η άμυνα"

0

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» θα αγωνιστεί το Ρέθυμνο Cretan Kings το Σάββατο, φιλοξενώντας την Κύμη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει εντός 8άδας, με το τζάμπολ να πραγματοποιείται στις 17.00, ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Παράλληλα, ο καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Χριστοδούλου σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει Κύμης τόνισε πως το βασικό «όπλο» για τη νίκη θα είναι η άμυνα. «Όπως κάθε φορά μέσα στην έδρα μας θέλουμε να πάρουμε το το θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι η Κύμη είναι σε μία παράξενη κατάσταση, καθώς έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της το τελευταίο διάστημα. Όμως, προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Δόξα Λευκάδας. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Η άμυνα πρέπει να είναι το βασικό μας «όπλο», να μην δεχθούμε εύκολα καλάθια και μετά να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στην επίθεση.

Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Μέσα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» δεν κοιτάμε ποιον έχουμε απέναντι μας και παίζουμε για να κερδίζουμε κάθε ματς. Δυστυχώς κάναμε κάποιες ήττες εκτός έδρας που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά. Το επόμενο ματς είναι με την Κύμη και αυτήν θέλουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ