ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Samsung παρουσίασε το concept ενός έξυπνου ρολογιού… τσέπης

0

Στην έκθεση Baselworld 2017, η Samsung παρουσίασε διάφορα concepts, ανάμεσα στα οποία ήταν ένα ρολόϊ που έμοιαζε στο Gear S3, με Ελβετικής κατασκευής μηχανισμό στην θέση… της οθόνης αφής και του προηγμένου ψηφιακού hardware καθώς και μερικές εκδόσεις του Gear S3 κατασκευασμένες από ακριβότερα και πιο ποιοτικά υλικά.

Το concept ωστόσο που φαίνεται να τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα ήταν ένα υβρίδιο του Gear S3, το οποίο μοιάζει να διαθέτει δύο μικρότερα watch faces με μία… πυξίδα μαζί.

Η εταιρεία δυστυχώς δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την κατασκευή, και έτσι δεν γνωρίζουμε αν τα δύο watch faces "τροφοδοτούνται" από το Android Wear. Πρόκειται άραγε για ένα concept για την έκθεση με στόχο να εντυπωσιάσει ή σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο smartwatch τσέπης που θα βασίζεται στο συγκεκριμένο concept μελλοντικά;

Ο σχεδιαστής Ελβετικών χρονογράφων Yvan Arpa (που από ότι φαίνεται βοήθησε στον σχεδιασμό του Gear S3) επαίνεσε την δέσμευση της Samsung να αντανακλά την κληρονομιά και την εξέλιξη της ωρολογοποιίας στο σχετικό δελτίο τύπου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ