ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung: Το Galaxy S8 είναι απόδειξη της προσπάθειάς μας να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας

0

Περιγράφοντάς το ως «το smartphone που επαναπροσδιορίζει τα όρια των smartphones με τον απρόσκοπτο σχεδιασμό του hardware του, προσφέροντας στους χρήστες ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το τηλέφωνο τους», η Samsung παρουσίασε (με παράλληλες εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο) το νέο μοντέλο της σειρά Galaxy S.

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία, το Galaxy S8 προχωράει στο επόμενο επίπεδο τη λειτουργικότητα και την άνεση, με πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές, καθώς και με την «χωρίς όρια» οθόνη του, για καθηλωτικές εμπειρίες θέασης.

«Το Samsung Galaxy S8 εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον σχεδιασμό των smartphones, καθώς και φανταστικές νέες υπηρεσίες, προσφέροντας νέους τρόπους για να αποκτήσουμε εμπειρίες στον κόσμο», δήλωσε ο DJ Koh, πρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics και συμπλήρωσε: «Το Galaxy S8 είναι απόδειξη της προσπάθειάς μας να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας, επαναπροσδιορίζοντας τι είναι εφικτό στην ασφάλεια».

Το Galaxy S8 είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με οθόνη 5,8 και 6,2 ιντσών χωρίς περιθώρια, διαμορφώνοντας μία ομαλή, συνεχή επιφάνεια χωρίς κουμπιά και σκληρές γωνίες. Το  Corning Gorilla Glass 5 τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και υψηλής ποιότητας φινίρισμα.

Επίσης, έχει εξοπλιστεί με μία προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 8 MP F1.7 Smart autofocus και μία κύρια κάμερα 12 MP F1.7 Dual Pixel για καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, διαθέτοντας αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας.

Συνδυάζοντας την ισχυρή απόδοση και τη συνδεσιμότητα, το Galaxy S8 διαθέτει το πρώτο 10nm τσιπ της αγοράς, επιτρέποντας αυξημένη ταχύτητα και αποδοτικότητα. Επίσης, διαθέτει gigabit LTE και gigabit Wi-Fi, με υποστήριξη έως και 1 Gbps.

Ακόμα, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, δέχεται MicroSD  έως και 256 Gb και υποστηρίζει λειτουργίες γρήγορης και ασύρματης φόρτισης.

Οι πωλήσεις του Galaxy S8 θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη στις 28 Απριλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Ert5yjMV4

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ